Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BBM får flere brugere, kommer snart til Windows Phone

BBM får flere brugere, kommer snart til Windows Phone

BlackBerry Messenger applikationen er i fremdrift med 85 millioner aktive, månedlige brugere. Kommer snat til Windows Phone.

Ved offentliggørelsen af resultaterne for fjerde kvartal sidste år, snakkede direktør John Chen en del om hvordan det går med at tjene penge BlackBerry Messenger og nogle af de fremtidige planer.

BBM vil komme til Windows Phone, målet er andet kvartal i år og BlackBerry har endda en aftale i stand med Nokia om at have BBM præinstalleret på en række kommende Lumia modeller i udvalgte lande.

BlackBerry vil lancere tre nye high-end enheder til keyboard aficionadoer

Chen fortalte at BBM har omkring 85 millioner aktive brugere om måneden, og 113 millioner registrerede brugere, et solidt spring i multi-platform brugere er skylden, hvilket også understreger hvorfor en Windows Phone applikation er vigtig.

Også BBM kanalerne bruges flittigt fortæller han, med 200.000 kanaler da han blev direktør til omkring en halv million i dag. “Seneste partnere inkluderer CNBC, Rolling Stone, Virgin Atlantic med mere, antallet stiger kraftigt” fortæller han. Han påpeger desuden at brugere læser 11,5 beskeder om dagen og kalder det “en meget engagerende model”.

Chen nævnte også at BlackBerry fortsat investerer i BBM, og snart lancerer en eBBM Suite med bedre sikkerhed som skulle tilfredsstille erhvervsbrugere med dette behov.

Kilde: TechCrunch

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alqttin 07-04-2014 16:02:15

danskerne er for homogene til blackberry

0 0

Om brug af cookies