Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BBM lancering omgivet af falske vurderinger

BBM lancering omgivet af falske vurderinger

BlackBerry Messenger har vist sig ovenud populær, men har også været offer for et hav af falske anmeldelser på Google Play.

En række af de falske BBM bedømmelser.
En række af de falske BBM bedømmelser.

Det er en uges tid siden BBM blev sluppet løs til Android og iOS, i de efterfølgende dage blev applikationen bombarderet med bedømmelser på Google Play der beskrev den som værende “Really great, user friendly and smooth”.

- BlackBerry Messenger endelig klar til Android og iOS

En skare af falske vurderinger med alt fra to til fem stjerner har været at finde på Google Play, alle med enslydende beskrivelse af applikationen, men BlackBerry kan næsten ikke være så dumme selv at stå bag et så dårlig eksekveret og nærmest grinagtigt “angreb” på deres nye applikation.

BlackBerry afviser kendskab

BlackBerry har kommenteret episoden og sagt at de ingen viden har, om hvor anmeldelserne er kommet fra og at de naturligvis ikke billiger disse aktiviteter. De pointerer at der er masser af oprigtig positive bedømmelser på Google Play og at de fortsat opfordrer deres fans til at bedømme applikationen på godt og ondt via de passende kanaler.

- BBM: mere end 10 millioner downloads de første 24 timer

En mulig forklaring er, at kommentarerne har været rettet mod en af de mange falske BBM-applikationer der har været oppe og vende, men ved en fejl har ramt den rigtige, alternativt kan et tredieparts marketingsfirma været hyret med eller uden BlackBerrys kendskab.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies