Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Beats bliver lidt billigere

Beats bliver lidt billigere

Apple vil som bekendt gerne købe Beats Audio, men prisen ser ud til at falde en smule

Om det er godt eller skidt nyt for Apple, at Beats Electronics nu ser ud til at kunne blive købt for 3 milliarder dollars er endnu ikke sikkert. Tidligere har vi ellers kunnet fortælle, at aftalen havde en værdi af 3,2 milliarder dollars.

Det er selvfølgelig godt, at Apple ikke skal punge ud med så mange penge, men det betyder også, at Apple ikke har vurderet, at selskabet er helt så meget værd.

Læs også: Apple vil måske købe Beats Electronics 

En af grundene til dette kan være, at det er kommet frem, at Beats Music, som er Beats streaming-tjeneste, kun har 111.000 medlemmer. Spotify har til sammenligning 10 millioner betalende medlemmer og yderligere 30 millioner, der bruger det gratis.

Det forlyder dog også, at Apple slet ikke var færdige med at værdisætte Beats Electronics, da tallet 3,2 milliarder dukkede op i medierne, og det er derfor, priserne ikke stemmer overens.

Læs også: Derfor køber Apple Beats - måske [HUMOR]

Pudsigt nok vurderes det, at Dr. Dre ikke kan blive dollarmilliardær, hvis salgsprisen ligger på 3 miliarder. Det var ellers et emne i den meget omtalte video om salget.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies