Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Beats heatsets til sportsfolket

Beats heatsets til sportsfolket

Powerbeats2 Wireless er et nyt headset til sportsfolket som ønsker trådløs musik mens de træner

Elsker du at løbe, cykle eller styrketræne så ved du sikkert allerede at motionen bliver meget mere underholdende med lidt god musik i ørerne.

Der er flere forskellige måder, at få musik i ørerne, men de fleste har nogle irriterende ulemper. Traditionelle headsets har en ledning som konstant kommer i vejen, mens trådløse headsets ofte har en tung og storbatteripakke for at kunne holde strøm.

Heldigvis bruger Bluetooth 4.0 ikke særlig meget strøm og det gør, at batteriet i trådløse headsets ikke længere behøver være så stort og irriterende som før. Et af de headset som benytter Bluetooth 4.0 i LE versionen (som står for Low Energy), er det nyligt købte Beats Audio Powerbeats2 Wireless.

Læs også: Apple har købt Beats Audio

Powerbeats2 Wireless er IPX4 sved og vandtæt og bør derfor kunne give musik I træningscenteret eller på løbestien uden, at du behøver bekymre dig om headsettet kan holde til en regnbyge.

Som man kan se på billedet, er headesettet temmeligkompakt, men alligevel skulle det kunne 6 timers strøm hvilket må siges at mere en rigeligt til de fleste personers træningspas.

Der er en lille mikrofon så de kan bruges til opkald og der er også knapper til at besvare opkaldet og skifte mellem musiknumre. 

I Danmark, kommer headsettet i juli og den vejledende pris er 1490kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christian 16-06-2014 19:59:48

Jeg har lige købt Plantronics backbeat fit, det er fantastisk, kan de samme ting, vejer 24g, mener jeg det er, og holder batteri i op til 8 timer. Vejledende pris er ca 849 incl porto ved komplett.
Jeg kan klart anbefalede dette headset.

3 0
Tommy Lindegaard 17-06-2014 10:49:38

Det lyder godt! Jeg har ikke set dem før, men de ser interessante ud! Med den smalle ramme må det også være BLE 4.0.
Det kunne være fedt at lave en test af en række trådløse headset, men det er meget svært t få timet i forhold til PR-bureauer etc :/

1 0
Christian 17-06-2014 17:46:06

Nej BLE er 3.0 på Plantronics Backbeat Fit. :)
Men umiddelbart, så holder det rigtig godt på strømmen. Jeg har indtil videre kun haft ladet på det 1 gang, og det var den dag jeg modtog det. Jeg har så siden haft det i brug 4 gange på sammenlagt 3.5 time. Og når jeg tænder det nu her (For lige at høre batteri status på det) så siger den stadig fuldt opladt. :)

0 0

Om brug af cookies