Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Beats officielt en del af Apple, 200 medarbejdere overlapper

Beats officielt en del af Apple, 200 medarbejdere overlapper

Apples opkøb af Beats har fået den endelige godkendelse af den amerikanske regering, ikke lutter gode nyheder for Beats-ansatte.

Lidt over to måneder efter Apple bekræftede opkøbet af Beats Electronics, er det nu blevet officielt annonceret at Beats er en del af Cupertino-koncernen. Den amerikanske regering havde ingen indsigelser mod opkøbet og de har derfor fået det sidste endegyldige godkendelses stempel.

Det er dog ikke lutter gode nyheder for Beats medarbejderne, ifølge en rapport fra Bloomberg har Apple informeret 200 Beats medarbejdere at de ikke vil være i stand til at blive hos selskabet med deres nuværende jobtitel efter handlen er endeligt afsluttet. Det drejer sig hovedsageligt om folk som arbejder med økonomi, HR, support og lignende afdelinger som overlapper.

“Vi er glade for at Beats-holdet bliver en del af Apple, og vi har givet jobtilbud til alle medarbejderne” sagde Tom Neumayr, talsperson fra Apple. “Fordi nogle funktioner overlapper i vores operationer, vil nogle tilbud være i en begrænset periode og vi vil arbejde hårdt på at finde mange af disse medarbejdere et andet permanent job hos Apple” fortsætter han.

Nogle medarbejdere er allerede blevet afskediget, mens andre er blevet tilbudt et midlertidigt job som ifølge 9to5Mac løber frem til januar 2015, i den kommende tid vil medarbejderne kunne ringe til en intern hotline hos Apples HR-folk angående en fratrædelsesordning eller et potentielt permanent job.

Kilde: EngadgetForrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies