Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bedre kamera og mulig lanceringsdato for Samsung Galaxy Note9

Bedre kamera og mulig lanceringsdato for Samsung Galaxy Note9

Samsung planlægger at at fremhæve et opgraderet kamera, når den nye Galaxy Note bliver offentliggjort.

Den næste model i Samsungs Gaxy Note serie, bliver muligvis offentliggjort den 9. august. Det er i hvert fald hvad kilder tæt på samsung har udtalt. Modellen som højst sandsynligt kommer til at hedde Note9, vil ligne sidste års model, men komme med et opgraderet dualkamera på bagsiden. Muligvis to 12 MP linser, identisk med dem man finder på Samsung Galaxy S9+. Derudover får telefonen også Snapdragon 845 chipset på nogle markeder, der er dog delte meninger om, hvilke markeder der får Snapdragon modellen. Indtil videre ser det ud til kun at blive i USA og Kina, hvor resten af verden må nøjes med Exynos 9810 chipsettet.
Andre rygter går på, at Samsung Galaxy Note9 skulle være udstyrret med 6,4" Super AMOLED skærm, med en opløsning på 1.440x2.960 pixel, 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse som kan udvides med SD-kort.

Sådan ser sidste års model, Galaxy Note8, ud.
Sådan ser sidste års model, Galaxy Note8, ud.
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Samsungs "Unpacked"-begivenhed kommer to uger tidligere end den tilsvarende begivenhed sidste år. Den sydkoreanske producent sigter efter at sætte den nye Galaxy Note i handlen, i slutningen af August, men offentliggørelsen er allerede blevet skubbet en gang og det kunne sagtens ske igen. En talsmand fra selskabet har dog nægtet at kommentere på rygterne, hvorfor de måske skal tages med et gran salt.

Læs også: Samsung vinder hollandsk retssag om opdateringer af dets mobiler

Samsung arbejder også på en smarthøjtaler som fungerer med deres egen assistent, Bixby. Højtaleren skal tage kampen op mod Amazons Echo serie og Apples HomePod. Hvor relevant det bliver i Danmark, er svært at svare på. I hvert fald skal der bruges ressourcer, på at få Bixby til at forstå dansk, hvis de på nogen måde skal konkurrere med Google og Apple.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies