Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Begrænset interesse for HTCs Facebook-mobil

Begrænset interesse for HTCs Facebook-mobil

HTC ChaCha er ikke velkommen hos alle teleselskaberne. Se her, hvem der tager ChaCha ind, og hvem der ikke vil danse med ChaCha.

HTC præsenterede i februar to Facebook-mobiler, ChaCha og Salsa, men ikke begge telefoner kom over barren til det danske marked.

Det gjorde kun HTC ChaCha.

Men ikke alle teleselskaber er lige begrejstrede for ChaCha.

Facebook-mobilen med det fulde fysiske tastatur og en dedikeret Facebook-knap får nemlig kun lov at komme ind i varmen hos to af landets fire store teleselskaber.

En stor del af en mobils succes afhænger af, om teleselskaberne tager den ind, idet 68 procent af alle mobiler sælges gennem operatørerne.

Halvdelen af teleselskaberne byder ikke op til dans

Hos Telenor og 3 er ChaCha ikke velkommen.

-”Vi kan ikke tage alle HTCs produkter ind, og vi tror ikke Facebook-funktionen er nok til at sælge mobilen, som samtidig har en meget anderledes formfaktor, end vores kunder efterspørger,” siger 3’s kommunikationsmedarbejder, Mette Christiansen til Mobilsiden.dk.

Hos TDC kommer HTC ChaCha på hylderne i uge 23, og også Telia får ChaCha i butikkerne i juni.

Prisen på ChaCha ligger ikke fast hos nogle af de to teleselskaber, men kommer til at ligge omkring 2500 kroner.

Hør HTCs danske dirktør fortælle om ChaCha:


HTC ChaCha - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Emil madsen 28-05-2011 13:04:06

Den er da langt fra kluntet og kikset. det fedeste mobildesign jeg har set meget længe! Og god pris i forhold til andre konkurrenter.. venter bare til den kommer på lager

0 0
Robert 26-05-2011 19:55:07

Den ser dog ufattelig kluntet og kikset ud den telefon, Nokia har været lidt mere heldige med deres telefoner med fysiske tastaturer. En dedikeret Facebook knap...er det deres salgstale?? Jeg kan forstå en dedikeret kamera-knap, men så vigtigt er det nu ikke at komme ind i Facebook på 2 sekunder. Der er vel visse Facebook junkies der bliver tiltalt af at man kan opdatere sin status med ganske få klik, men eftersom jeg er derinde en gang hver 3 måned er det ikke noget der tiltaler mig. Kan det lykkes HTC at skabe et nyt behov? Det vil tiden vise.

0 0

Om brug af cookies