Bekræftelser: Ingen iPhone Nano, men mere Android

Apple har stoppet rygterne om en eventuel iPhone Nano. Men til gengæld har Huawei bekræftet deres Android-smartphone.

Bekræftelser: Ingen iPhone Nano, men mere Android

Der har været fuld gang i rygterne om, at Apple snart vil lave en iPhone Nano. Det startede med at en kinesisk mobiltaskeproducent eftersigende lavede tasker til en iPhone Nano-model, og senere lød det, at Apple allerede havde bestilt hardware fra to asiatiske chipproducenter. Nu er det i stedet slut.

Apple har været inde og benægte rygterne. Da den amerikanske producent fremlagde deres kvartalsregnskab, brugte de muligheden på, at sige at de ikke umiddelbart har planer om at producere en iPhone Nano.

Til gengæld ser det anderledes ud på Huawei, som har bekræftet at de vil komme med en Android-smartphone til Mobile World Congress. Her har rygterne også cirkuleret i et stykke tid, og nu er det altså sikkert.

Huawei er her hjemme kendt for deres USB-dongles med 3G, men måske vi også får en telefon at se? Vi bliver klogere til Mobile World Congress i februar.

Efterfølgende om sagen

Næste interessante artikel i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. d. 23/1/2009 fulgte vi historien op med nyheden; USA: Iphone salg i frit faldKlik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt om emnet her..