Bekræftet: Asus Padfone 2 kommer til Danmark – med 4G

Telefonen med de kraftige specifikationer Asus Padfone 2, kommer officielt til Danmark - endda med 4G.

Bekræftet: Asus Padfone 2 kommer til Danmark – med 4G

Asus Padfone 2 blev officielt annonceret i denne uge med high-end specifikationer, et flot design og klar til at tage kampen op med markedets bedste Android-enheder.

– Asus Padfone 2 officiel – få detaljerne her

Under annonceringen blev det meldt ud at Padfone 2 ville komme til det asiatiske og europæiske marked inden udgangen af 2012.

Mobilsiden.dk har sidenhen taget kontakt til Asus Nordic der nu kan fortælle at Padfone 2 også vil komme til det danske marked.

– Video: Kom helt tæt på Asus Padfone 2

Præcist hvornår er endnu uklart, men Asus Nordic fortæller at den vil være klar til at blive lagt under de danske juletræer.

De danske priser kunne han desværre endnu ikke fortælle om, men de europæiske lyder således; Asus Padfone 2 32 GB version med Padfone station vil koste 699 euro, mens 64 GB versionen med Padfone Station vil koste 799 euro.

Priserne for Padfone 2 alene er ikke blevet offentliggjort.

Kommer til Danmark med 4G

Asus Nordic kunne til Mobilsiden.dk desuden fortælle at Padfone 2 vil, når den kommer, være klar til at håndtere det danske 4G-netværk.

Ifølge specifikationerne på Asus’ hjemmeside kan Padfone 2 håndtere 4G-LTE med frekvensbånd 800 MHz, 1800 MHz og 2600 MHz, hvilket er de frekvenser de danske teleoperatører kører med.

Læs også:
Asus Padfone 2 møder Samsung Galaxy S III
Billeder og video lækket af Asus Padfone 2
Asus inviterer til Padfone 2 event