Bekræftet: Nokias nye smartphones kan købes inden juli

De nye Nokia smartphones kan meget snart fås i butikkerne - også i Danmark.

Bekræftet: Nokias nye smartphones kan købes inden juli

Vi er efterhånden ved at vende os til tanken om, at gode gamle Nokia er tilbage på mobilmarkedet.

Til dette års MWC var deres produkter nogle af dem, der løb med mest opmærksomhed, men sidenhen er det kun den relancerede Nokia 3310, der er kommet ud til butikkerne – men det bliver der lavet om på nu.

Nokia bekræfter nu, at deres tre nye smartphones Nokia 3, 5 og 6 vil lande i butikkerne inden andet kvartal er omme, altså inden juli måned.

Se også: Nokia 9 flagskib – fotos og specs er ude

Ikke nok med det, så vil der være tale om en global lancering. Så efter alt at dømme får vi også snart Nokia-smartphone comeback her i Danmark.

De tre telefoner der er tale om er som nævnt Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6, og vi ser meget frem til at få dem testet fuldt ud.

Tilbage ved MWC i februar nåede vi dog en kort hands-on session med telefonerne, som du kan læse her: Hands-on med Nokia 3, 5 og 6 – Finsk kvalitet gør comeback

Hvad tænker du? Skal du tjekke de nye Nokia-telefoner ud, eller er du for længst steget af Nokia-toget? Skriv endelig en kommentar i feltet herunder.

Se også: Her kan du forudbestille den nye Nokia 3310 (2017)

Emnet er ikke færdigdebatteret

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 15/5/2017 rettede vi nyt fokus på sagen med en historie med fokus på Hele dette års portefølje af Moto-smartphones fra Lenovo lækket – Den næste artikel om emnet finder du her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.