Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Beskyt Moto 360 med 3D-printet cover

Beskyt Moto 360 med 3D-printet cover

Det er ikke kun telefoner der kan have behov for beskyttelse, se et 3D-printet cover til Moto 360.

Tilbehørs afdelingen til smartwatches er som regel begrænset til en række remme i forskellige farver eller materialer, men nu er der gode nyheder til Moto 360 ejere som føler en indædt trang til at holde deres ur i upåklagelig stand.

En bruger på Shapeways - en markedsplads for diverse 3D print - har lavet et cover som passer til Moto 360 så man kan undgå ridser. Der findes to modeller som begge kan fås i en lang række farver, omend jeg ikke helt forstår hvorfor man ønsker at udklæde sit ur med et cover i rødt, så kan det altså lade sig gøre.

Coveret fås i en small udgave som dækker den ydre kant men lader et smalt metalstykke være synligt, og en large udgave som dækker det meste af metalkanten og kun lader selve skærmen være synlig.

Coveret koster lige omkring 50,- kroner, men skal derefter sendes til Danmark hvilket koster nogenlunde det samme. Selvom nogen nok vil håne dette tiltag om at pakke sit fine Moto 360 ur ind i hvad der essentielt er et plastik cover, så er ideen ikke helt håbløs synes jeg - der findes i hvert fald mere tossede ideer til covers, og om ikke andet kan det være en mulighed for at give sit eget smartwatch et mere personligt præg med lidt farve.

Kilde: Android Police


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies