Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Besvar dine SMSer fra computeren

Besvar dine SMSer fra computeren

Pushbullet er en populær tilføjelse, som sender notifikationer fra Android til Windows eller Mac, men nu kan Pushbullet også besvare sms’er

Mobilsiden har før tippet om Pushbullet, hvor du kan få sendt dine notifikationer videre fra din Android telefon og hen til din Chrome browser på pc eller Mac.

Udviklerne hos Pushbullet keder sig dog næppe, for i foråret gik de i gang med et dedikeret Windows program, og nu går de skridtet videre og vil tilføje endnu en funktion til deres app.

I samarbejde med udviklerne fra evolveSMS har Pushbullet lavet en funktion, som gør, at du kan besvare SMS’er fra computeren. Lige nu er funktionen stadig under udvikling, men du kan ansøge om at blive beta-tester og dermed være first-mover på funktionen. Men da funktionen er i beta, skal du nok forvente nogle små fejl hist og her.Eneste hage er dog, at du ikke kan bruge dit normale Google Hangout, men at du skal benytte evolveSMS. Heldigvis er evovleSMS en utrolig flot og brugervenlig SMS-app, som kan alt det, du ønsker. Onde tunger vil måske endda gå så langt at sige, at evolveSMS både er pænere og bedre end Google Hangouts.

Hvis du har mod på at prøve evolveSMS, så kan du finde det i Google Play her, og vil du gerne prøve funktionen med besvarelse af SMS’er på computeren, så skal du ansøge om at blive beta tester hos evovleSMS her, men også blive beta-tester hos Pushbullet her. Tredje og sidste step er, at opdatere Pushbullet til Chrome browseren her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

saliuu 12-06-2014 12:22:35

Mobilsiden siger ikke at de er de første, men implementering som gør det nice. Pushbullet fortæller dig om notifikationer ud over sms, som syncer med telefonen, så hvis du dismisser notifikationen på din computer vil det også ske på mobilen, og hvis du har en tablet kan du også sync notifikationer sammen med den. Der er selvfølelig også den simple og hurtige måde at overføre filer/link/adresser/notes som pushbullet startede ud med.

1 0
Brian Mortensen 12-06-2014 11:49:58

Personligt foretrækker jeg AirDroid..

0 0
Lillehammer 12-06-2014 10:58:29

Enig
Mightytext har været på banen længe og fungere fremragende til formålet.
Super nem påsætning på mobilen og enten en hjemmeside, eller en chromeudvidelse (med auto popup når der er indgående SMS, MMS eller opkald) gemmer SMS'er og laver sync mellem mobilens meddelesestråd og den i Mightytext

0 0
Lars Rander 12-06-2014 10:50:20

Jeg har brugt Texdro i flere år der også kan dette. Det ser dog desværre ud til at den ikke længere kan hentes... :-(

0 0
Karsten Lerche Kjærby 12-06-2014 10:23:56

Intet nyt her... mightytext har kunne dette længe... Uden brug af andet SMS program på telefonen... http://mightytext.net

2 1

Om brug af cookies