Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Betalingsappen Swipp kan nu bruges af alle

Betalingsappen Swipp kan nu bruges af alle

Betalingsappen Swipp vil hapse nogle af Danske Banks mange kunder fra MobilePay. Derfor er Swipp nu åben for alle danskere.

Foto: Swipp.dk

Siden lanceringen af MobilePay i 2013 har de mange andre danske banker forsøgt at gøre Danske Bank kunsten efter - med blandet succes. Det resulterede i den direkte konkurrent Swipp, som alle landets øvrige banker har stået bag.

Da Swipp skulle integreres i hver enkelt banks mobilbank-app, var der ikke garanti for en lige så god brugeroplevelse som med MobilePay.

Det blev der lavet om på i slutningen af sidste år med én samlet Swipp-app, hvor betalingstjenesten også forsøgte at overhale MobilePay indenom ved at blive implementeret i et væld af butikker og ved at tilbyde billigere overførsler.

Læs også: Lidl tester ny mobilbetaling fra Swipp

Èn ting har dog afholdt Swipp fra at blive en alvorlig trussel over for MobilePay. De over 1 mio. kunder i Danske Bank har som de eneste ikke kunne benytte appen, da Danske Bank naturligvis satser på MobilePay og dermed ikke er en del af Swipp-samarbejdet.

Foto: Swipp.dk

Særlig løsning til kunder i Danske Bank

Det laver Swipp nu om på med en særlig løsning, der skal lokke Danske Bank-kunder og MobilePay-brugere over til den konkurrerende app. Modsat kunder i alle andre banker, som ved tilmelding bliver en del af Swipps konto-til-konto-samarbejde, er kunder i Danske Bank kun tilmeldt Swipp gennem et betalingskort lige som kunder er i MobilePay.

Første gang skal du oprette dig med dit telefonnummer, NemID, CPR-nummer og kortoplysninger, kaldenavn, e-mail-adresse og til sidst en PIN-kode, som er den, du skal logge ind med efterfølgende.

"Vi er glade for at kunne sige til vores mange erhvervskunder, at alle nu kan bruge Swipp til at betale med i butikkerne. Vi ved, at det har været en udfordring for butikkerne, at især Danske Banks privatkunder ikke har kunnet bruge Swipp. Men nu kan man ude i butikkerne sige til alle kunder, at de skal bruge Swipp, fordi det er billigere, lettere og mere fleksibelt for butikkerne end andre betalingsformer," siger administrerende direktør i Swipp, Martin F. Andersen.

Læs også: Coop laver egen konkurrent til MobilePay og Swipp

Det betyder, at kunder hos Danske Bank vil opleve, at det maksimale, daglige beløb, der kan overføres, er sat ned fra 50.000 til 10.000 kroner. Foruden det bør du som Danske Bank-kunde ikke opleve nogle andre forskelle.

Hvis du derfor har oplevet butikker, der kun tager imod Swipp og ikke MobilePay, kan du nu oprette dig og være klar til at betale på mobilen i langt de fleste steder, der tilbyder den ene eller anden form for mobilbetaling. Swipp kan downloades til iOS, Android og Windows Phone/10 Mobile.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies