Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Betalingsmarked til Android snart?

Betalingsmarked til Android snart?

Noget tyder på, at Google gør klar til at åbne betalingsdelen i Android Marked i flere lande.

En del Android-udviklere har modtaget et brev, der mere end antyder, at Google gør klar til at åbne op for betalings-applikationer i Android Marked i en række nye lande.

- "Vi skriver til dig for at gøre opmærksom på ændringer i Android Marked, som I skal være opmærksomme på. Over de næste par uger vil vi åbne op for understøttelse af betalings-applikationer i flere lande," skriver The Android Marked Team i brevet.

Herefter forklares kort, hvordan udviklerne skal sørge for at deres applikationer i Android Marked er kategoriseret rigtigt, for at sikre, at de også bliver tilgængelige i de nye lande.

Brevet nævner dog ikke noget om, hvilke lande der er tale om.

Så der er bare tilbage at håbe, at Danmark er blandt de udvalgte lande.

I nedenstående indslag fra marts måned, kan du se, hvad Googles danske landechef Peter Friis, tidligere har sagt til Mobilsiden.dk, om betalingsapplikationer i Android Marked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kasper Siggaard 27-09-2010 15:58:30

Marketenabler virker fint, men vil nu hellere have officiel åbning af markedet i Danmark. Så kan det være at virksomhederne også tager Android mere seriøst og udgiver apps samtidig med deres Iphone versioner, på trods af at der er flere Android telefoner end Iphone.

Go Google!

0 0

Om brug af cookies