Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Beviser for Asus Nexus tablet fundet

Beviser for Asus Nexus tablet fundet

Asus Nexus tablet har tidligere været omtalt på rygtebasis, nu er nye informationer dukket op der bekræfter enheden.

Flere rygter har floreret om en kommende Nexus tablet fra Asus og Google. De seneste har indikeret en forventet lancering i juli måned.

Nu er der i mellemtiden kommet nye beviser for at enheden eksisterer, det skriver Androidpolice.com.

Ifølge hjemmesidens egen statistik, så er siden blevet besøgt af en enhed kørende med Android 4.1, som forventes at være den næste Android version, der også går under navnet Jelly Bean.

Androidpolice melder samtidig, at benchmark applikationen Basemark har været brugt til at teste en enhed, med mange indikationer om at Nexus enheden eksistere.

Således kan firmaet bag Basemark i deres resultat database finde beviser for, at en enhed med følgende informationer er blevet brugt til at teste enheden:

Produktionsnavnet grouper, hvilket er navnet på en fisk. Google har tidligere brugt navne på fisk, som produktionsnavn til deres enheder.

Ligeledes har den i forbindelse med testen, afsløret at den har en skærm på syv tommer, og at den kører med en opløsning på 720 x 1280 pixel.

Den står endvidere opgivet som produceret af Asus, og er kørende med Nvidias Tegra 3 processor, med en processorhastighed på 1,3 GHz.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies