Beyoncé viser eksklusivt Apple Watch Edition i guld frem

Sangerinden Beyoncé er spottet med et eksklusivt Apple Watch Edition med intet mindre end både urkasse og ledrem i guld.

Beyoncé viser eksklusivt Apple Watch Edition i guld frem

Hvis du går og tror, at det dyre Apple Watch Edition med den 18 karat guldbelagte urkasse er det mest eksklusive Apple har at byde på, kan du godt tro om igen.

Læs også: Apple vil sælge 3 mio. Apple Watches på 2 uger

Sangerinden Beyoncé er nemlig set på musik- og kunstfestivallen, Coachella, med en variant af Apple Watch Edition, der ikke kun har den sædvanlige guldurkasse, men såmænd også en hidtil uset ledrem med samme belægning. Også på Beyoncés egen hjemmeside fremgår billedet af hende med det dyre ur. Det skriver 9to5mac.

Det dyreste Apple Watch Edition i webshoppen koster vanvittige 134.000 kroner, hvor du får en 38 mm guldkasse i 18 karat guld med en rød eller rosagrå spænde. Hvad prisen så løber op i med guldremmen i stedet for, er kun til at gisne om.

Eksklusiv ledrem kun for kendte

Alt peger, at Apple’s plan er kun at føre den ekstra luksuriøse variant til kendte mennesker. Modedesigneren, Karl Lagerfeld, er set med det samme guldur, hvor det på et Instagram-billede fremgår, at Apple har skabt uret specielt til ham.

Læs også: Nye videoer guider dig igennem Apple Watch

Se billederne nedenfor af både Beyoncé og Karl Lagerfeld, der bærer det særlige Apple Watch.

Apple Watch Edition eksklusiv guld

Flere nyheder om Apple

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 20/4/2015 kørte vi en artikel om Apple vil sælge 3 mio. Apple Watches på 2 uger – Artiklen finder du her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Apple” finder du her..