Bibob har allerede nappet 20.000 kunder

Her kort før Bibob åbner, har de efter sigende 20.000 kommende kunder på venteliste. Det tegner på en utrolig god modtagelse fra forbrugernes side.

Bibob har allerede nappet 20.000 kunder

Ifølge direktør Frank Rasmussen står der over 20.000 på venteliste , før Bibob officielt er åbnet. Han mener, det er kunder, som også var med da Telmore åbnede, i sin tid.

Hvis alle personerne på ventelisten reelt bliver kunder, er der måske en mobilkrig i sigte. Det skal blive spændende at se, hvordan det har indflydelse på resten af mobilmarkedet. I de sidste år har det nemlig været så som så med priskrige, så det ville være en spændende drejning.

På nuværende tidspunkt har der ikke været nogen reaktioner på prisen fra TDC, Sonofon eller Telia. Det er nærmere de mindre aktører, som føler et pust i nakken. Der har man nemlig allerede set prissænkninger.

Det eneste som Frank Rasmussen på nuværende tidspunkt vil ud med er, at Bibob tilbyder en pakkeløsning med 0,60 kroner i minuttet og 15 ører per sms. Desuden er der ingen opkaldsafgift og abonnementsydelse.

Om der kommer yderlige overraskelse, må tiden kun vise. Men vi ser frem til åbningen, og lader os gerne overraske med tiltag, der kan komme forbrugeren til gode.