Bibob og CBB vil også sælge iPhone

Både Bibob og CBB Mobil har taget initiativ til at blive de næste iPhone-forhandlere i Danmark.

Bibob og CBB vil også sælge iPhone

Lavpris-selskaberne Bibob og CBB Mobil vil gerne være iPhone-forhandlere.

Begge teleselskaber afslører således over for Mobilsiden.dk, at der i øjeblikket bliver arbejdet på at få lov til at sælge den populære smartphone.

 – “Jeg har faktisk lavet en forespørgsel for lang tid siden, for vi vil også gerne sælge dem. Jeg har endnu ikke hørt noget, men jeg tror, at jeg får et svar i løbet af 14 dages tid,” siger Lars Asger Petersen, der er adm. direktør i CBB Mobil, til Mobilsiden.dk.

Telenor kan blive genvejen

Både Bibob og CBB Mobil er ejet af Telenor, som har forhandlet iPhones siden foråret. Derfor håber begge selskaber, at deres tilknytning til et af landets største selskaber kan hjælpe dem til at få Apple-telefoner på hylderne.

– “Jeg har også set at Call me er begyndt at sælge iPhones – og i den forbindelse er vi i færd med at undersøge tilsvarende mulighed for os hos Telenor,” siger Martin Bo, der er chief operating officer hos Bibob.

I øjeblikket er der fire danske operatører – Telia, 3, Telenor og Call Me – der forhandler iPhone 3GS.

Læs også
Call Me sælger nu iPhone 3GS

Seneste nyt i sagen

Vi måtte absolut følge op på denne historie. mobilsiden har bragt sagen videre. 11/8/2009 fulgte vi op med et indlæg omkring Sådan bruger vi mobilt internet – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også seneste nyt om temaet her..