Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bibob skal forhandle 3's mobile bredbånd

Bibob skal forhandle 3's mobile bredbånd

Samarbejdet mellem Bibob og 3 om mobilt bredbånd er en forhandleraftale. Bibob vil således ikke sælge bredbånd under eget navn, blot forhandle 3's produkt.

Debat om emnet: <a href=Klik her..." />
Debat om emnet: Klik her...

Bibob vil i det nye år, tilbyde kunderne mobil internetadgang på computeren, og har derfor indgået en forhandleraftale med 3.

 - "Der er tale om en helt almindelig aftale, som sidestiller Bibob med f.eks. Fona eller Dantalk", forklarer 3's direktør Morten Christiansen til Mobilsiden.dk. Han fortæller videre, at produktet sælges med 3's navn på æsken, og med dem som supportled overfor kunderne.

Generelt ser 3 samarbejdet som interessant.
  - "Frank har altid været den 'frække drenge' i mobilbrachen. Derfor synes vi, han er en utrolig interessant samarbejdspartner, som har mange gode visioner for fremtiden", slutter Morten Christiansen.

Bibob kunne også have valgt at forhandle Sonofons bredbånds-produkt, men blandt andet dækningen var ikke interessant nok.

 - "Vi har valgt 3, fordi de har den bedste kvalitet, dækning og hastighed. I øvrigt et produkt, som hverken Sonofon eller TDC er i stand til at tilbyde", siger Frank Rasmussen fra Bibob.

Bredbåndsløsningen leveres via datadongles til computeren, og omfatter således ikke brug af mobiltelefonen som modem.

Endnu har hverken 3 eller Bibob offentliggjort hastigheder og priser, men sandsynligheden taler for, at produktet vil ligne dem, som 3 allerede har i handlen.

Bibob forventer at tilbyde en router til hjemmet med trådløst netværk, som kan gøre brug af 3's bredbåndsnet. Med en sådan løsning, kan den traditionelle adsl-forbindelse undværes.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies