Bibobs minuttakster stiger 82 % for nye kunder

Mandag 33 øre pr. minut, tirsdag 60 øre. Bibob justerer prisen op ved oprettelsen.

Bibobs minuttakster stiger 82 % for nye kunder

En prisændring betyder, at nye kunder fra tirsdag skulle betale 82 procent mere for minutterne ved oprettelsen, end dem oprettede sig mandag. På Mobildebat.dk kalder en bruger Bibobs prisjustering "tarveligt".

– "Vores prisændring har til formål at belønne de eksisterende kunder og have gode relationer til dem. Det er jo altid sådan, at nye kunder belønnes på bekostning af de trofaste. Det mener vi ikke er rimeligt. Derfor har vi vendt tingene lidt på hovedet", siger Frank Rasmussen fra Bibob til Mobilsiden.dk som forklaring på de nye priser.

Blev du mandag kunde hos Bibob, fik du sammen med oprettelsen af dit nummer, til 139 kroner, taletid for 250 kroner. Fra tirsdag får nye kunder kun 99 kroners taletid for 99 kroner.

Omregnet i minuttakster betyder det, at mandag kostede samtalerne 33 øre pr. minut ved oprettelsen, mens de tirsdag steg til normalprisen, 60 øre pr. minut. Altså en prisstigning, teoretisk set, på næsten 82 procent.

Til de eksistende kunder tilbyder BiBoB nu 20 procents bonus, når der tankes taletid. Køber du for 100 kroner sættes 120 kroner ind på taletidskontoen. Det svarer til en minuttakst på 50 øre. 

Bibobs bonus, skal være brugt inden 31. januar 2008, ellers bortfalder den. På hjemmesiden oplyser selskabet, at taletiden forbruges før bonus.

Mere til stoffet

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden kørte videre med bolden. 15/10/2007 kom der nyt i sagen med artiklen Nu er BiBoB åbnet: Overskuelighed er en styrke! – Næste artikel om temaet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her.