Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BilBasen klar med app til Windows 8

BilBasen klar med app til Windows 8

Danmarks største bilsite har fokus på mobile enheder og er nu klar med en applikation til Windows 8 – tablet og PC.

Danmarks største bilsite, BilBasen, har i år virkelig sat fokus på de mobile enheder og præsenteret nye applikationer til både Android og iPhone – og nu er de også klar med en applikation til Windows 8.

 - BilBasen.dk klar med helt ny app til Android

Største delen af de funktioner fra Android og iPhone applikationerne er ført videre i den nye Windows 8 applikation, det betyder der hurtigt og nemt kan søges og købes biler via BilBasen fra enten sin tablet eller PC.

Skal der søges hurtigt, så kan man benytte ”quick search” funktionen – ligesom tidligere søgninger kan gemmes ved at føjes til favoritter.

Der er også mulighed for at dele en funden bil via Facebook eller email, samt kontakte sælgeren direkte via applikationen.

 - ”Det nye styresystem fra Microsoft er tiltænkt mobile computere og tablets, hvor brugeroplevelsen minder om den, man kender fra smartphones. Derfor var det oplagt, at den nye app er udbygget fra de positive erfaringer, vi har haft med udviklingen af vores apps,” fortæller administrerende direktør for BilBasen og Bilinfo, Morten Heuing.

Download applikationen gratis i Windows 8 Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 21-11-2012 13:10:34

Nogen der er klar over, om denne app umiddelbart også vil kunne bruges på WP8??

0 0

Om brug af cookies