Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BilBasen klar med iPad applikation

BilBasen klar med iPad applikation

BilBasen satser på den mobile platform og er det første danske bilsite, som er klar med en iPad applikation.

Tilbage i slutningen af januar måned skrev vi, at BilBasen var i gang med udviklingen af en applikation til iPad. Dengang var meldingen, at de forventede at være klar med applikationen til påske, hvor det er højtid for handlen med biler, men udviklingen er gået hurtigere end forventet og du kan allerede nu downloade applikationen til din iPad.

 - BilBasen udvikler applikation til iPad

 - ”Vi kan se, at danskerne i den grad er gået over til mobilen og tablets, når de er på nettet, og det er ingen undtagelse, når de kigger efter bil. På blot ét år har vi på BilBasen oplevet en stigning i trafikken, som kommer fra mobilen på hele 122 %, mens trafikken fra tablets er steget med 63 %. Netop derfor lægger vi vores kræfter i at gøre BilBasen så mobilt som muligt,” siger Morten Heuing, administrerende direktør for BilBasen og Bilinfo.

iPad applikationen er stærkt inspireret af BilBasens applikation til iPhone, men blot tilpasset de muligheder tabletformatet giver.

Trafikken flyttes til mobile enheder

49 procent af BilBasens samlede trafik kommer fra mobile enheder, derfor satser BilBasen også meget på de mobile platforme – og er nu også tilgængelig til de mest anvente platforme i Danmark.

 - ”Det handler jo om at være der, hvor brugerne er. Alene i 2012 kunne vi se en voksende interesse for at være på BilBasen via mobiltelefoner og fra tablets med trafikstigninger på 93 % og 59 % i nævnte rækkefølge. Med sidste års lanceringer af nye mobile apps til Android, iPhone og Windows 8, er det kun naturligt, at vi nu lægger vores kræfter i at få BilBasen tilpasset tablets,” fortalte Morten Heuing tilbage i januar måned.

 - ”Som bilsite i Danmark er det ikke nok at have et stort udvalg af biler. Man bliver også nødt til at være tilgængelig fra de platforme, som danskerne rent faktisk bruger. Derfor har vi satset så massivt på den mobile udvikling, og det fortsætte vi med,” fastslår Morten Heuing i en pressemeddelelse.

Du kan downloade BilBasen til iPad gratis i Apples App Store.
 

Læs også:
 - BilBasen klar med app til Windows 8
 - BilBasen.dk klar med helt ny app til Android
 - BilBasen.dk opdaterer applikation

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael A 06-03-2013 11:05:02

...lægger Bilbasen sine æg i den "lille kurv" (IOS)og ikke det noget mere udbredte Android?

De skriver netop ”Vi kan se, at danskerne i den grad er gået over til mobilen, og tablets, når de er på nettet...", og ikke iPhone/iPad.

Big mistake!!!

0 0
TF 06-03-2013 12:20:50

Tja når det gælder tablets er ios da den store "kurv" og da iphone er en af de mest populære smartphones i danmark er det vel ikke et helt dumt sted at starte for en dansk app

0 0
Michael A 06-03-2013 13:22:13

Det har du jo ret i, sådan da. For nu var det jo ikke kun tablets, men lige så meget smartphones det gik på. Og set i lyset af at IOS hastigt "skrumper" på tablet-markedet, i tak med at Android tablets stiger, så er der en pointe bag kommentaren.
Men det er vel et spørgsmål om relativ kort tid inden den er at finde i Play Store...

0 0
06-03-2013 20:19:21

Det gode ved android er jo at de ikke behøver at lave en seperat app til tablets, men bare skrive deres nuværende om. Således at den ændre design alt efter hvilket device der bruger den...

0 0

Om brug af cookies