BilBasen klar med iPad applikation

BilBasen satser på den mobile platform og er det første danske bilsite, som er klar med en iPad applikation.

BilBasen klar med iPad applikation

Tilbage i slutningen af januar måned skrev vi, at BilBasen var i gang med udviklingen af en applikation til iPad. Dengang var meldingen, at de forventede at være klar med applikationen til påske, hvor det er højtid for handlen med biler, men udviklingen er gået hurtigere end forventet og du kan allerede nu downloade applikationen til din iPad.

 – BilBasen udvikler applikation til iPad

 – ”Vi kan se, at danskerne i den grad er gået over til mobilen og tablets, når de er på nettet, og det er ingen undtagelse, når de kigger efter bil. På blot ét år har vi på BilBasen oplevet en stigning i trafikken, som kommer fra mobilen på hele 122 %, mens trafikken fra tablets er steget med 63 %. Netop derfor lægger vi vores kræfter i at gøre BilBasen så mobilt som muligt,” siger Morten Heuing, administrerende direktør for BilBasen og Bilinfo.

iPad applikationen er stærkt inspireret af BilBasens applikation til iPhone, men blot tilpasset de muligheder tabletformatet giver.

BilBasen iPad applikation
Screenshots fra BilBasen iPad-applikation

Trafikken flyttes til mobile enheder

49 procent af BilBasens samlede trafik kommer fra mobile enheder, derfor satser BilBasen også meget på de mobile platforme – og er nu også tilgængelig til de mest anvente platforme i Danmark.

 – ”Det handler jo om at være der, hvor brugerne er. Alene i 2012 kunne vi se en voksende interesse for at være på BilBasen via mobiltelefoner og fra tablets med trafikstigninger på 93 % og 59 % i nævnte rækkefølge. Med sidste års lanceringer af nye mobile apps til Android, iPhone og Windows 8, er det kun naturligt, at vi nu lægger vores kræfter i at få BilBasen tilpasset tablets,” fortalte Morten Heuing tilbage i januar måned.

 – ”Som bilsite i Danmark er det ikke nok at have et stort udvalg af biler. Man bliver også nødt til at være tilgængelig fra de platforme, som danskerne rent faktisk bruger. Derfor har vi satset så massivt på den mobile udvikling, og det fortsætte vi med,” fastslår Morten Heuing i en pressemeddelelse.

Du kan downloade BilBasen til iPad gratis i Apples App Store.
 

Læs også:
 – BilBasen klar med app til Windows 8
 – BilBasen.dk klar med helt ny app til Android
 – BilBasen.dk opdaterer applikation

Opdateringer på sagen

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 4/3/2013 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med sagen Surface Pro og iPad er elendige at reparere – Klik her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..