Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BilBasen udvikler applikation til iPad

BilBasen udvikler applikation til iPad

Trafikken på BilBasen.dk flyttes mere og mere til de mobile enheder, det betyder også at udviklingen af en iPad app er i gang.

BilBasen iPad applikation under udvikling
BilBasen iPad applikation under udvikling

Det er to måneder siden, at BilBasen præsenterede deres applikation til Microsofts nye styresystem Windows 8. Men BilBasen stopper ikke der. De er nemlig i gang med udviklingen af en applikation til iPad.

 - BilBasen klar med app til Windows 8

iPad applikationen udvikles med den eksisterende iPhone applikation som skabelon – der blev redesignet i april måned 2012. Det betyder derfor også, at de fleste funktioner vil gå igen, men tilpasses tablet-formatet og de muligheder det giver.

 - BilBasen.dk opdaterer applikation

Det betyder det bliver muligt, at foretage en hurtig søgning eller en mere detaljeret søgning, samt gemme tidligere søgninger, føje til favoritter og opdele søgningen i forhandler- og privatannoncer.

BilBasen har applikationer til både Android, iPhone, Windows 8 og altså snart iPad, men trods den store investering er BilBasen ikke i tvivl om, at det er en nødvendighed for fremtiden. Lige nu udgør den mobile trafik på BilBasen 43 procent af den samlede trafik på sitet.

 - BilBasen.dk klar med helt ny app til Android

 - ”Det handler jo om at være der, hvor brugerne er. Alene i 2012 kunne vi se en voksende interesse for at være på BilBasen via mobiltelefoner og fra tablets med trafikstigninger på 93 % og 59 % i nævnte rækkefølge. Med sidste års lanceringer af nye mobile apps til Android, iPhone og Windows 8, er det kun naturligt, at vi nu lægger vores kræfter i at få BilBasen tilpasset tablets,” fortæller administrerende direktør for BilBasen og Bilinfo, Morten Heuing.

Den første udgave af iPad-applikationen forventes at være klar til påske, hvilket er højtid for brugtbilssalget.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies