BilBasen udvikler applikation til iPad

Trafikken på BilBasen.dk flyttes mere og mere til de mobile enheder, det betyder også at udviklingen af en iPad app er i gang.

BilBasen udvikler applikation til iPad

Det er to måneder siden, at BilBasen præsenterede deres applikation til Microsofts nye styresystem Windows 8. Men BilBasen stopper ikke der. De er nemlig i gang med udviklingen af en applikation til iPad.

 – BilBasen klar med app til Windows 8

iPad applikationen udvikles med den eksisterende iPhone applikation som skabelon – der blev redesignet i april måned 2012. Det betyder derfor også, at de fleste funktioner vil gå igen, men tilpasses tablet-formatet og de muligheder det giver.

 – BilBasen.dk opdaterer applikation

Det betyder det bliver muligt, at foretage en hurtig søgning eller en mere detaljeret søgning, samt gemme tidligere søgninger, føje til favoritter og opdele søgningen i forhandler- og privatannoncer.

BilBasen har applikationer til både Android, iPhone, Windows 8 og altså snart iPad, men trods den store investering er BilBasen ikke i tvivl om, at det er en nødvendighed for fremtiden. Lige nu udgør den mobile trafik på BilBasen 43 procent af den samlede trafik på sitet.

 – BilBasen.dk klar med helt ny app til Android

 – ”Det handler jo om at være der, hvor brugerne er. Alene i 2012 kunne vi se en voksende interesse for at være på BilBasen via mobiltelefoner og fra tablets med trafikstigninger på 93 % og 59 % i nævnte rækkefølge. Med sidste års lanceringer af nye mobile apps til Android, iPhone og Windows 8, er det kun naturligt, at vi nu lægger vores kræfter i at få BilBasen tilpasset tablets,” fortæller administrerende direktør for BilBasen og Bilinfo, Morten Heuing.

Den første udgave af iPad-applikationen forventes at være klar til påske, hvilket er højtid for brugtbilssalget.

Mere til stoffet

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 18/1/2013 var der nyt om emnet i en artikel omkring emnet Apples iPad-dominans er for alvor udfordret – Artiklen kan læses her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..