Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billede af mulig bagside til iPhone SE 2 lækket

Billede af mulig bagside til iPhone SE 2 lækket

Nyt billede viser angiveligt, hvordan den kommende iPhone SE 2 fra Apple kommer til at se ud bagpå. Et billede af et bagsidepanel er nemlig blevet lækket.

Rygterne om en ny iPhone SE 2 tager så småt til. Af flere omgange har der floreret oplysninger om, at Apple arbejder på en ny kompakt iPhone, og nu får vi for første gang konkrete beviser på, at den er god nok.

Læs også: Nyt rygte: Ny iPhone SE kommer i år

I hvert fald hvis man skal tro et nyt billede, som en en bruger på det kinesiske sociale medie Weibo har delt. Her ses, hvad der meget vel kunne være bagsidepanelet til netop en ny iPhone SE 2. Billedet, som formentlig stammer fra en underleverandør en af de fabrikker, hvor Apples iPhones bliver samlet, viser fire eksemplarer af bagsiden. Under disse ligger et stykke papir, som ligner en følgeseddel på nogle komponenter - formentlig disse bagsider.

Det er på nuværende tidspunkt umuligt at sige med sikkerhed, om vi ser på den ægte vare her, da det endnu er sparsomt med rygter om en eventuelt ny iPhone SE. Umiddelbart kunne bagsiden sagtens være den rigtige vare, men under iPhone-teksten på bagsiden ses, hvad der formodes at være teksten ”Designed by Apple in California. Assembled in China” samt FCC-id og andre oplysninger.

Læs også: Rygte: Apple overvejer at sænke priserne på iPhones

Disse oplysninger er dog ikke længere at finde på bagsiden af iPhone 8/8 Plus og iPhone X, så det er tvivlsomt, at Apple vil begynde at gøre det igen på en iPhone SE 2. Derudover ses også et rundt logo under denne tekst, som ikke umiddelbart kan identificeres, og som normalt ikke er at finde på iPhones. Der er altså flere ting ved billedet, der virker tvivlsomme, men det kan stadig godt være en tidlig prototype, som alligevel kommer til at være magen til bagsiden af telefonen.

Foto: Tekz24.com

Blot to dage før billedet blev delt, udgav hjemmesiden Tekz24 en skitse af iPhone SE 2, hvor det fremgår, at den får en glasbagside. Det stemmer overens med det førnævnte billede, hvor der på følgesedlen også er nævnt ’Ion-X Glass’ – Apples pendant til Gorilla Glass.

Udformningen af de to bagsider kunne godt se ud til at være identiske. Det samme gælder for placeringen af bagkameraet, men de mindre detaljer er ikke helt identiske. På billedet af panelerne er LED-blitzen placeret under kameraet, hvorimod den på skitsen ligger til højre for.

Der er altså endnu mange uvisheder omkring den kommende iPhone SE 2, og det er på ingen måde sikkert, at vi får den at se. De kommende uger og måneder bør gøre os klogere på, om der er hold i de efterhånden mange rygter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies