Billeder af iPhone 3G lækket før lancering. Se dem her!

Se billeder af iPhone 2 eller iPhone 3G før lanceringen mandag.

Billeder af iPhone 3G lækket før lancering. Se dem her!

Over et døgn før den officielle præsentation af iPhone 3G er billeder sluppet ud på nettet. Det er CrunchGear, som har fået billederne tippet, og de skulle angiveligt stamme fra AT&Ts reklamematerialer.

Ifølge CrunchGear er iPhone 3G (eller iPhone 2 som den også kaldes) tyndere end den nuværende, og leder tankerne hen på MacBook Air. Desuden er der stereo-højtalere på bagsiden samt et kamera på fronten til iChat AV. Det lader også til, iPhone kommer i farverne sort, rød og muligvis hvid.

Det skal understreges, at hverken billeder eller oplysninger er bekræftet på nogen måde, men mandag aften er vi meget klogere – her vil Apple topchef Steve Jobs holde hans keynote-tale ved World Wide Developer Conference. Det er her, at den officielle launch forventes.

Mobilsiden.dk dækker naturligvis begivenheden.

Læs mere og se flere billeder

 – Ekstern link til CrunchGear

Det sidste nye

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 28/5/2008 gik vi et spadestik dybere og bragte sagen Telia har ikke eneret på iPhone – Du kan læse den her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..