Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billeder af ny BlackBerry-smartphone med Android lækket

Billeder af ny BlackBerry-smartphone med Android lækket

BlackBerry arbejder allerede på sin anden Android-smartphone, som også udstyres med et fuldt tastatur. Se de første billeder af BlackBerry Vienna.

(Foto: CrackBerry.com)
(Foto: CrackBerry.com)

Interessen for canadiske BlackBerry må siges at være steget markant efter udgivelsen af firmaets allerførste Android-smartphone, BlackBerry Priv.

Nu afslører spritnye billeder fra hjemmesiden CrackBerry, at den for nyligt lancerede Priv-skydetelefon ikke bliver den eneste smartphone fra BlackBerry med Googles Android som styresystem.

Læs også: BlackBerry introducerer Priv med kort video

En ny model med kodenavnet Vienna er nemlig under udarbejdelse, som skal følge op på Priv.

Hvor det fysiske QWERTY-tastatur på den nuværende Android-smartphone gemmer sig bag skærmen, der kan skydes op, er det på den kommende model fast placeret under skærmen med ganske små taster, men stadig i et fuldt layout.

Størrelsen af skærmen er svær at vurdere, men af naturlige årsager er den ikke nær så stor som på andre smartphones med det traditionelle design. Et af billederne afslører fire forskellige farvervarianter: Hvid, mørkeblå, sort og rød - altså et noget større udvalg end Priv, som kun kan købes i sort.

På nuværende tidspunkt kendes hverken specifikationer, lanceringsdato eller pris, men tager man et kig på BlackBerry Priv med et prisskilt på ₤560 direkte omsat til 5.900 kroner i Storbritannien, bliver denne formentlig heller ikke en helt billig sag.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies