Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billeder af ny og forbedret Samsung Galaxy J1 lækket

Billeder af ny og forbedret Samsung Galaxy J1 lækket

Billeder og specifikationer af efterfølgeren til Samsungs billige Galaxy J1-model er dukket op, hvor et lidt anderledes design pryder fronten.

Foto: http://sccn.vn/

Samsung lancerede i starten af 2015 modellen Galaxy J1 med yderst skrabede specifikationer, men det afspejles til gengæld også i prisen på under 1.000 kroner.

Nu dukker en efterfølger til denne prisvenlige smartphone op. Det er en bruger på en vietnamesisk hjemmeside, der er kommet i besiddelse af den kommende Samsung-smartphone med et noget ændret design.

Læs også: Samsung Galaxy A5 og A3: nye 2016-modeller

Hvor den oprindelige Galaxy J1 i høj grad tager afsæt i designet fra Galaxy S-serien, er der gået lidt anderledes til værks med den nye model - i hvert fald hvad angår den hvide variant.

Der er fortsat den klassiske kombination af en Home-knap i bunden med de to kapacitive knapper, men skærmen er nu omkredset af et sort glaspanel, der dækker størstedelen af fronten. Det giver et væsentligt anderledes udtryk end hvad der ses på øvrige Samsung-smartphones, og taget i betragtning at prisen nok ikke ændrer sig synderligt, virker det umiddelbart som et fornuftigt tiltag.

Et andet billede afslører, hvad der gemmer sig bag bagcoveret. Her er der gjort plads til to Micro-SIM-kort, hvilket ikke er usædvanligt for smartphones i denne prisklasse. De er nemlig ofte rettet mod udviklingslandene, hvor de af naturlige årsager sælger godt.

Bagsiden afslører også modelnummret, som er SM-J120F i modsætning til forgængeren, der hedder SM-J100F. Batteriets kapacitet ses også, som lyder på 1.500 mAh, hvilket dog er en tilbagegang på 350 mAh. De resterende specifikationer byder på en 4,5" stor skærm bestående af en opløsning på 480 x 800 pixels, en quad-core Exynos 3457-processor med med en hastighed på 1,3 GHz samt 1 GB RAM.

Læs også: Samsungs planer for udrulningen af Android 6.0 afsløret

På kamerafronten er der fortsat henholdsvis 5 megapixels bag på og 2 foran at gøre godt med. Softwaren bliver den næstseneste udgivelse fra Google: Det vil sige Android 5.1.1 Lollipop.

Det er endnu uvist, hvornår denne nye og forbedrede Samsung Galaxy J1 lanceres og efterfølgende lander i butikkerne. Prisen anslås til at ligge på blot $100 eller hvad der direkte kan omregnes til 679 kroner. En mere realistisk dansk pris er dog omkring de 800-900 kroner. Det vides endnu ikke, hvilke lande den lanceres i, men en dansk lancering er ikke usandsynlig, da den nuværende J1 allerede sælges hos mange danske forhandlere.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies