Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billeder af nye Motorola-modeller lækket

Billeder af nye Motorola-modeller lækket

En liste over mange forskellige kommende Motorolamodeller synes at lækket til medierne. Af listen fremgår det, hvilke telefoner vi som forbrugere kan se frem til.

Så er der lagt op til en masse nye Motorolamobiler. Nogle af disse er allerede blevet set online, men nu er der mere information om telefonerne.

Længe har der hersket rygter om, at Motorolas mobilafdelinger havde det hårdt, men via den lækkede liste kan man se, at der er gang i udviklingen igen, men hvorvidt denne er succesfuld, kan tiden kun vise.

Den første i rækken af nye mobiler er Motorola A810. Den har et TFT display med en QVGA opløsning. Desuden har den et 2 megapixels kamera, Bluetooth, FM-radio. Dens hukommelse kan udvides med et microSD-kort. Den vejer ca. 100 gram og den har touchscreeen display.
Motorola VE75 er en slider, som har WQVGA opløsning. Den sammelignes med Samsung D880 duos, idet den kan håndtere 2 simkort på samme tid. Den er med sine 120 gram en anelse tungere en A810, og den har også Bluetooth og et 2 megapixels kamera.

Flagskibet i denne produktlinje er helt klar Motorola ZN5, som har et kamera på 5 megapixel. Den er 11,9 mm bred, og den har et lækkert look.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies