Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billeder af OnePlus 2 lækket forud for lanceringen

Billeder af OnePlus 2 lækket forud for lanceringen

Fire billeder af den kommende OnePlus 2 er lækket af en kinesisk godkendelsesinstans. Se de - formentlig - første rigtige billeder af topmodellen.

Sådan ser tre af billederne ud, som formentlig er den kommende OnePlus 2.
Sådan ser tre af billederne ud, som formentlig er den kommende OnePlus 2.

Der er ikke lang tid, til OnePlus 2 bliver en realitet. Faktisk er der kun 5 dage, indtil den specielle virtual reality-event skydes i gang klokken 16:00 dansk.

Forud for denne event har der floreret rygter ad adskillige omgange, men den kinesiske startupvirksomhed har alligevel formået at holde designet bag lukkede døre - muligvis indtil i dag.

Læs også: Stort galleri: Sådan er kameraet i OnePlus 2

OnePlus 2-smartphonen har været et smut forbi TENAA, den kinesiske godkendelsesinstans, som godkender al udstyr med telekommunikationsudstyr. I den forbindelse har TENAA offentliggjort 4 billeder af, hvad menes at være 2. generation af topmodellen.

På forskellige debatfora spekuleres der lidt over troværdigheden af godkendelsesinstansen og kvaliteten af billederne, men umiddelbart virker der til at være hold i historien.

Home-knap med fingeraftrykslæser

Billederne afslører således en forside, der formmæssigt er meget lig OnePlus One. Det er således en helt flad, sort forside uden nogle dikkedarer, men grundet fingeraftrykslæseren er der placeret en Home-knap under skærmen.

Læs også: OnePlus 2 får en lynhurtig fingeraftrykslæser

Designmæssigt ligner knappen i meget høj grad den Home-knap, der kan findes på eksempelvis Samsung Galaxy S6 og Galaxy Note 4 – altså rund, aflang med en tynd kant af metal.

Frontkameraet kan svagt anes på billedet, og her er det rykket fra venstre til højre side. Andre nævneværdige ændringer er der ikke at finde på forsiden af telefonen.

Små ændringer på bagsiden

På bagsiden er der til gengæld flere ændringer at spotte. Det sorte element på bagsiden af OnePlus One, der omkredser kameraet og LED-blitzen, er af samme design på OnePlus 2 – dog i grå og rykket noget længere ned. Blitzen er til gengæld øverst nu, og under kamerasensoren sidder hvad der må formodes at være den føromtalte laserfokus.

Læs også: Sådan får du invitationer til OnePlus 2

Det ser også ud til, at den særlige Sandstone Black-bagside bliver fast invetar igen. Det er den grå farve fra 64 GB-udgaven af OnePlus One, som har en særlig ru overflade.

Som firmaet selv har forklaret, kan bagsiden (kaldet StyleSwap-cove) nemmere udskiftes i 2. generation, og det ser ud til at stemme overens med den lille fordybning, der kan ses nederst til venstre på bagsiden.

Metalramme og nye placeringer af knapperne

De sidste to billeder af telefonen viser henholdsvis venstre og højre side frem. Først er der rammen, som ser ud til at være fremstillet af metal til forskel fra rammen i OnePlus One, som er af ganske almindelig plastik.

Læs også: OnePlus 2 afsløres 27. juli ved særlig virtuel event

På telefonen kan der ses i alt 4 knapper: Skru op, skru ned, tænd/sluk og en ukendt. Et kvalificeret bud vil derfor være, at volumeknapperne rykkes over til højre side, mens det er uvist, om tænd/sluk-knappen rykkes over til venstre, eller om den bliver siddende i højre side som med OnePlus One – og den sidste knap må så formodes at være en kameraknap.

Tror du på ægtheden af disse 4 billeder, der er dukket op fra den kinesiske side, eller er det endnu et løst rygte i rækken?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies