Billeder af Sony Xperia XR og Xperia X Compact ude før tid

Sony ventes at lancere Xperia XR og Xperia X Compact senere på dagen. Før Sonys event er nye billeder af begge smartphones dog sluppet ud.

Billeder af Sony Xperia XR og Xperia X Compact ude før tid

IFA 2016 nærmer sig med hastige skridt, hvor flere producenter allerede har tyvstartet med deres egne events og lanceret en række produkter – bl.a. ASUS og Samsung.

Snart er det Sonys tur, når den japanske producent lancerer dette efterårs nyheder i dag klokken 13:00, men inden da er en række nye billeder af de ventede nyheder sluppet ud.

Læs også: Sony Xperia X Compact på vej: Se første billede her

Det er hjemmesiden Xperiablog, der er kommet i besiddelse af 5 pressefotos af henholdsvis Xperia XR og 5 pressefotos af Xperia X Compact. Som det ses på billederne, er designet meget lig hvad der er set på tidligere Sony-telefoner.

Sony Xperia X Compact
Sony Xperia X Compact. Foto: Xperiablog.net

Som det også kunne ses på de tidligere lækkede pressefotos af Xperia XR, er USB-porten til gengæld den nye Type-C, der kan vendes begge veje. De to telefoner bliver dermed de første fra Sony, der benytter denne nyere port.

Både Xperia XR og Xperia X Compact ses også med et nyt flip-cover med en transparent front. Den største ændring vil dog være på kamerafronten, hvor de to telefoner ser ud til at være udstyret med et væld af sensorer af den ene eller anden type.

Sony Xperia XR
Sony Xperia XR. Foto: Xperiablog.net

Der ses i hvert fald en stor LED-blitz, mens det er mere uklart, hvad de 2-3 øvrige sensorer er for nogle. Der kan både være tale om laserautofokus, en infrarød sensor og en pulsmåler – det er svært at sige på nuværende tidspunkt. Det ser under alle omstændigheder interessant ud med disse relativt mange tilføjelser i forhold til tidligere Xperia-telefoner fra Sony.

Læs også: Sony Xperia X Compact: Specifikationerne lækket

Hvad Xperia XR og Xperia X Compact har at byde på, bliver vi meget klogere på, når telefonerne med al sandsynlighed lanceres i dag klokken 13:00.