Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billeder af ultratynd Samsung Galaxy A8 lækket

Billeder af ultratynd Samsung Galaxy A8 lækket

Samsung arbejder på en 5,7” stor Galaxy A8. Se de første billeder og specifikationer på Samsungs måske tyndeste smartphone.

Her ses bagsiden af Galaxy A8, som har et klassisk Samsung-look, der ikke er til at tage fejl af.
Her ses bagsiden af Galaxy A8, som har et klassisk Samsung-look, der ikke er til at tage fejl af.

Samsung er på vej med en større og endnu tyndere smartphone i Galaxy A-serien, som udmærker sig i forhold til øvrige Samsung-smartphones ved at være udformet i en fuld metalkonstruktion.

Læs også: Større Samsung Galaxy S6 Plus lækket på billeder

Det afslører en række af nye billeder og specifikationer, som er afsløret af hjemmesiden NowhereElse.

Samme hjemmeside står også bag lækkede billeder af eksempelvis Samsung Galaxy Tab S2, LG G4 og HTC One M9, og derfor er der god grund til at tro, at dette er den ægte vare, der er tale om.

Klassisk design i fuld metalkonstruktion

Den nye og fjerde smartphone i serien går under navnet A8 og er en endnu større og ikke mindst tyndere variant end de hidtidige modeller. Samsung gør fortsat brug af det velkendte design med metalkonstruktionen og de skarpe kanter, men i forhold til lillebroren, Galaxy A7, er hjørnerne væsentligt mere afrundede – næsten i stil med de seneste Galaxy S-smartphones.

Læs også: Første billeder af Samsungs nye toptablet er ude

Samsung fortsætter også samme stil med at forøge skærmstørrelsen jo højere tal, der fremgår i modelnavnet, sådan at der med Galaxy A8 nu følger en 5,7” stor skærm med – fortsat af Super AMOLED-typen. Opløsningen er Full HD, som med 1080 x 1920 pixels giver en pixeltæthed på 386 pixels per tomme.

Låner mekanik fra Galaxy A7

Mekanikken byder på en Snapdragon 615-processor, som er en 64-bit-processor med 2 x 4 kerner. De 4 første kører med en lav frekvens på 1,0 GHz til de lette opgaver og er mere strømsparende end de 4 sidste på 1,7 GHz, der tager de tungere opgaver.

Sammen med processoren bliver der plads til 2 GB RAM og 16 GB intern lagerplads. Den interne lagerplads kan forøges med et microSD-kort - formentlig op til 64 GB.

Læs også: Samsung Galaxy A7 - Flot men mangler den sidste finish [TEST]

Kameraet bag på er på 16 MP, så du kan få alle detaljer med på billederne. Det er en lille opgradering i forhold til A7, som byder på et 13 MP kamera. Om det er samme anmelderroste kamerasensor som Galaxy S6, vides endnu ikke. Frontkameraet er, som med Galaxy A7, også på 5 MP.

En funktion, som den med sikkerhed får fra storebror Galaxy S6, er en fingeraftrykslæser, som må antages at blive integreret i Home-knappen som set hidtil på Samsungs smartphones. Med den får du mulighed for at låse telefonen op lynhurtigt og foretage PayPal-certificerede køb.

Stort batteri i ultratyndt design

Ifølge oplysningerne udstyrer Samsung denne 5,7” store smartphone med et relativt stort batteri på 3050 mAh. Det er er cirka en femtedel større end den kapacitet, der er i batteriet på topmodellen, Galaxy S6.

Læs også: Samsung Galaxy Note 5 får vendbart USB-stik og kæmpe batteri

Endnu mere imponerende bliver det, når det ses i forhold til, hvor tynd Galaxy A8 er. Dimensionerne lyder på 157,7 x 76,7 x 5,9 mm med en vægt på 140 gram, hvilket er den absolut tyndeste ende af, hvad du kan få.

Ukendt lanceringsdato og pris

Selv om de fleste oplysninger om den kommende Galaxy A8 nu er sluppet ud, er der fortsat ingen forlydender om, hvornår Samsung lancerer den meget tynde smartphone.

Prisen er også stadig ukendt, men taget prisen på de tidligere Galaxy A-smartphones i betragtning, vil den uden tvivl ligge under topmodellen, Galaxy S6.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies