Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billeder og info om prisvenlig Microsoft Lumia 650 ude

Billeder og info om prisvenlig Microsoft Lumia 650 ude

En prisvenlig Microsoft Lumia 650 med metalramme er på vej i starten af næste år, og de første billeder er allerede ude.

Foto: windowscentral.com

Microsoft vil tidligt næste år løfte sløret for en ny smartphone med Windows 10 Mobile, som får navnet Lumia 650.

Det skriver hjemmesiden Windows Central, som også har allieret sig med et designfirma for at skabe dugfriske billeder er smartphonen ud fra interne oplysninger fra Microsoft.

Læs også: Microsoft Lumia 640 - Så meget mobil for under 1.300 kroner[TEST]

Lumia 650 bliver således en prisvenlig model i en høj byggekvalitet med et design og en metalramme, der leder tankerne hen på topmodellerne Lumia 950 og 950 XL. Lige som med Lumia 640 og 640 XL mener hjemmesiden at vide, at Microsoft bringer Lumia 650 på markedet med det formål at udbrede den i virksomheder, som har brug for en billig smartphone, der kan levere den fulde Windows 10-oplevelse med eksempelvis Continuum-funktionen.

Størrelsesmæssigt er der tale om en 5” skærm med en HD-opløsning bestående af 720 x 1.080 pixels. Hardwaren består af en Snapdragon 212-processor fra Qualcomm, som blev lanceret tidligere på året. Det er en quad-core-processor, der kører med en hastighed på op til 1,3 GHz og er i stand til at downloade med 150 Mbit/s og afspille Full HD-videoer. Øvrige funktioner er understøttelsen af Quick Charge 2.0 for hurtig opladning samt dual-SIM, Bluetooth 4.1 og WiFi-opkald.

Læs også: Microsoft Lumia 535 - masser af mobil for pengene [TEST]

Derudover byder den på 1 GB RAM samt 8 GB intern lagerplads, der kan udvides med et microSD-kort. Kameraet bagpå rummer 8 megapixel og får følgeskab af en LED-blitz, hvor der foran til selfies er 5 megapixels at gøre godt med.

Lanceres i starten af 2016

En lancering af Lumia 650 forventes at finde sted omkring Mobile World Congress 2016 i Barcelona, som finder sted fra den 22. til 25. februar. Da Lumia 640 og 640 XL blev lanceret i år, skete det også under samme begivenhed, så det er bestemt ikke usandsynligt, at Microsoft kører efter samme plan næste år.

En af de mindre amerikanske teleselskaber, Cricket Wireless, vil angiveligt også føre telefonen fra april måned, hvilket stemmer fint overens med en mulig lancering to måneder 1-2 måneder forinden.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies