Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billeder og skitser af iPhone 8 viser det nye design frem

Billeder og skitser af iPhone 8 viser det nye design frem

Et stort antal bileder og skitser af den næste iPhone med OLED-skærm er dukket op. Se alle de nye billeder, der afslører designet ned til mindste detalje.

Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Rygterne om den næste iPhone vil ingen ende tage. I den seneste uges tid er et stort antal billeder dukket op, som alle gør os klogere på, hvordan den ene af de tre kommende Apple-topmodeller kommer til at tage sig ud.

Læs også: Nye billeder viser, hvordan iPhone 8 kommer til at se ud

Det er Twitter-brugeren, tipsteren og designeren Benjamin Geskin, som har afsløret en lang række billeder af den særlige variant med en 5,8” stor OLED-skærm, som både går under navnet iPhone 8, iPhone X og iPhone Edition.

Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Billeder af dummy-enhed direkte fra fabrikken lækket

Først og fremmest har han lækket en række billeder af iPhone-modellen, som viser en dummy-enhed – det vil sige en ydre skal uden nogle komponenter i. Af det ene af hans tweets fremgår det, at der er tale om et eksemplar fremstillet på en CNC-produktionsmaskine, så der er i allerhøjeste grad fortsat tale om en prototype.

Ifølge hans andet tweet er det desuden 2.5D-glas, der er at finde på bagsiden. Præcis som tidligere rygtet er unibody-konstruktionen droppet til fordel for en mere traditionel opbygning, hvor der er en ramme imellem. Den skulle efter sigende være fremstillet af rustfrit stål.

På billederne er det også værd at bemærke, at der er samme hul til dual-kameraet bagpå som vist på tidligere billeder og skitser, så der er efterhånden ikke nogen tvivl om, hvordan omridset af designet bliver. Da der intet skærmpanel er i telefonen, er det dog svært at se, hvor meget af fronten der udgøres af det 5,8” store OLED-skærmpanel, der har været så meget snak om i de forgangne måneder.

Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Skitser viser designet frem ned til mindste detalje

En række skitser, som er dukket op et sted i fra Foxconn-fabrikken, kaster dog lys over, hvordan iPhone 8 i detaljer kommer til at se ud. I to forskellige tweets (tweet 1/tweet 2) deler selvsamme Twitter-bruger Benjamin Geskin to forskellige skitser, som viser hvordan hver eneste komponent er placeret i telefonen.

Som det også blev afsløret tidligere, placerer Apple et L-formet batteri i telefonen, da bundkortet er blevet markant mindre, fordi Apple har formået at stable det oven på hinanden i to lag. WiFi- og SIM-modulet ligger i det ene lag, mens modulerne til lagerplads og processor ligger i et andet lag.

Foruden disse er en række billeder fra hjemmesiden Slashleaks også dukket op, som viser endnu en skitse frem med et hav af mål hele vejen rundt om rammen samt ved kameraet. Dertil er der på hjemmesiden også blevet lækket, hvad der ligner to støbeforme, som muligvis indgår i produktionen af enten prototyperne eller de endelige iPhones.

Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Knivskarpe billeder: Sådan ser den nye iPhone ud

Og som om det ikke skulle være nok, har Benjamin Geskin fremstillet en række renderinger, som giver endnu et bud på, hvordan iPhonen med OLED-skærme kommer til at se ud. Billederne er tydeligvis baseret på iPhone 7 i jetsort, men den føromtalte ramme af rustfrit og det ændrede kamera er at finde.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies