Billedlæk: Mystik om ny HTC-smartphone

Billeder afslører angiveligt designet på en ny 5"-smartphone fra HTC, men hvad med specifikationerne?

Billedlæk: Mystik om ny HTC-smartphone

Det er ikke længere ualmindeligt, at der dukker billeder op af kommende smartphones og endnu en gang er det en ny model fra HTC, som er kommet i spotlyset.

Ovenstående billeder er således begyndt at sprede sig på nettet. The Verge har konkluderet ud fra billederne, at der er tale om en Android-mobil med Beats Audio-teknologi. Ellers er der ikke så mange oplysninger at hente. Phone HK og androidpolice.com beretter dog, at der skulle være tale om en 5 tommer skærm.

Billederne har fået spekulationerne til at rulle, da HTC har været omgærdet af flere rygter. Det gælder blandt andet en smartphone med 5 tommer skærm (1794 x 1080) og 1.5 GHz-processor.

Et andet rygte går på, at HTC vil lave en opgraderet version af One X – det vil sige en One X+ med 1.7GHz Tegra 3-processor og Android Jelly bean.

Læs også:
Lækket: Se HTC’s Windows Phone 8-mobil
Twitter afslører ultra tynd HTC-tablet

Sidste tilføjelse til historien

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 3/9/2012 kørte vi en opfølgning med et indlæg omkring emnet Pust liv i din smartphone med ny opfindelseKlik her for den påfølgende artikel.. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..