Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billedlæk: Sådan bliver HTC Sense 5

Billedlæk: Sådan bliver HTC Sense 5

En ny version af HTC's såkaldte Sense-brugerflade til Android er godt på vej. Disse billeder viser angiveligt det nye snit.

Flere producenter af Android-mobiler har forsøgt at optimere oplevelsen ved at udvikle egen brugerflade og lægge den hen over originalen.

Det gælder blandt andet HTC, som har kaldt sit eget 'skin' for Sense, og nu kan vi formentlig få et smugkig på den nyeste udgave, som er under udarbejdelse - HTC Sense 5.

Screenshots af Sense 5 har således fundet vej til forummet på xda-developers.com, og engadget.com har herefter sat billederne sammen med den HTC Sense 4, så de kan sammenlignes. Du kan se billederne ovenfor.

Den overordnede forandring er, at brugerfladen er blevet enkel og ren.

Du kan se endnu flere screenshots via xda-developers.com.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Urbanus 23-01-2013 09:39:50

Sikke et tilbageskridt. Jeg er glad for at jeg stadig har Sense 4 på min.

Da Sense har været min primære begrundelse for at golde fast i HTC, så er der vist snart ingen tvivl om at min næste telefon bliver af et andet mærke (men det havde jeg næsten allerede besluttet).

0 0
Brian 23-01-2013 10:49:28

Det er da godt der er forskæl på folk.
HTC er på vej i den rigtige retning fra deres bloated Sense 1 dage.
Jeg har haft HTC siden deres første Magic og det er kun gået i den rigtige retning.
Mere minimalisme tak. Det kæmpeur på startskærmen er alligevel det første man fjerner når man starter den første gang.

0 0
Urbanus 23-01-2013 11:04:50

Ja, der er vi forskellige. Jeg har også haft HTC siden magic, og syntes dengang det var et kæmpe fremskridt da Magic blev opdateret fra ren Android til Android 1.5 med Sense.
Har siden haft Desire og nu One X.

Jeg kan ret godt lide uret på forsiden og vejranimationerne der kom med Desire, foretrækker dog den mindre udgave af uret der kom med sense 3 eller 4 (tror jeg det var).

Og jeg vil helt klart foretrække lækkerheden, eye candy og flotte animationer frem for minimalisme. Hvis jeg var til minimalisme, ville jeg nok have valgt en iPhone eller Nexus :-)

Men som sagt er jeg blevet på HTC pga. Sense. Jeg har f.eks. fravalgt Samsung, selvom deres hardware er bedre, da jeg synes Touch wiz ser rædselsfuldt ud.
Men som sagt tror jeg det er slut nu. Før var det HTC's forkælighed for alt for lidt hukommelse der var mit største klagepunkt. Det blev løst med One-serien. Men det ser ud til at deres forkærlighed for små batterier varer ved. Og da der er kommet mange lækre telefoner fra andre producenter, og Sense går i den forkerte retning, er jeg som sagt ret sikker på at min næste telefon ikke er en HTC. HTC's forspring har, efter min mening, været på software-siden, mens vi så har levet med kiksere på hardware-siden.

0 0

Om brug af cookies