Billig Android telefon er kopi af iPhone 6

En billig kinesisk android mobil er bygget over indpakningen til Apples iPhone 6.

Billig Android telefon er kopi af iPhone 6

Det kommer nok ikke som nogen stor nyhed at kinesiske producenter laver kopiprodukter, men nu har den kinesiske elektronikproducent Dakele lavet en billig Android telefon, der næsten på en prik er identisk med iPhone 6.

Ifølge Business Insider ligner Dakeles telefon mere en iPhone 6 en nogen andre kopiprodukter på markedet. Telefonen skiller sig også ud på andre punkter, da den er bygget op af komponenter, der eller kun er at finde i iPhone og topmodeller med Android.

Læs også: Lenovo laver iPhone og præsenterer den i Apples stil

Hvordan betjeningen foregår med kun én fysisk knap er dog uvist, ligesom det er usandsynligt at enheden har indbygget fingeraftryksscanner.

Dakeles Android-iPhone 6 koster blot 240 dollars(1580 kroner), hvilket er markant under de godt 5.000 kroner en iPhone 6 typisk koster i Danmark.

Dakeles telefon bliver formentlig aldrig tilgængelig i Danmark, da et salg utvivlsomt vil udløse et sagsanlæg fra Apple.

Kilde: Buisiness Insider

Flere artikler om iPhone

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. mobilsiden har bragt sagen videre. Efterfølgende d. 14/1/2015 bragte vi en artikel der drejer sig om BlackBerry bruger selv iPhone til Twitter – Du kan læse den her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .