Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billig iPhone på vej

Billig iPhone på vej

Måske bliver den nye iPhone billigere.

De fleste Apple-fanatikere venter med spænding til det bliver mandag, hvor dette års WWDC udviklerkonference finder sted, og hvor det forventes, at Apple åbner dette års godtepose.

Ifølge Financial Times lader det til, at Apple sænker prisen på en kommende iPhone.

Apple selv har vanen tro været tavse, men rygterne har svirret, og er de sande, er der ikke grænser for, hvad de kommende produkter kan.

Lavere pris forøger saget

Mest sandsynligt er en prisnedsættelse på omkring 500 kroner i forsøget på at få flere markedsandele. En analytiker hos Morgan Stanley vurderer, at det vil kunne fordoble iPhone-salget.

Udenlandske prisindikationer skal i øvrigt tages med forbehold i Danmark, da den lokale pris vil være afhængig af, hvordan den i forhold til abonnementer bliver prissat.

Ifølge rygterne vil der ikke være ændret ret meget på telefonens udseende, mens der blandt andet vil være et nyt styresystem, hurtigere processor og bedre kamera med autofokus.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

06-06-2009 11:40:54

Jeg mindes der var rygter lignende sidste år, da Iphone 3g blev lanceret. Men som altid, så hygger telefonselskaberne sig vældigt, når der kommer nye telefoner på markedet.

/Martin

0 0
Mette Birkeslund 08-06-2009 23:00:49

Hej Martin,

Du har helt ret - og fik også ret efter Apples lancering af den nye iPhone. Sådan vil det nok altid være når de mest hypede produkter lanceres. Apple har en utrolig evne til at holde kortene meget tæt til kroppen i modsætning til mange af de andre mobil-producenter :o)

Mvh Mette

0 0

Om brug af cookies