Billig iPhone på vej

Måske bliver den nye iPhone billigere.

Billig iPhone på vej

De fleste Apple-fanatikere venter med spænding til det bliver mandag, hvor dette års WWDC udviklerkonference finder sted, og hvor det forventes, at Apple åbner dette års godtepose.

Ifølge Financial Times lader det til, at Apple sænker prisen på en kommende iPhone.

Apple selv har vanen tro været tavse, men rygterne har svirret, og er de sande, er der ikke grænser for, hvad de kommende produkter kan.

Lavere pris forøger saget

Mest sandsynligt er en prisnedsættelse på omkring 500 kroner i forsøget på at få flere markedsandele. En analytiker hos Morgan Stanley vurderer, at det vil kunne fordoble iPhone-salget.

Udenlandske prisindikationer skal i øvrigt tages med forbehold i Danmark, da den lokale pris vil være afhængig af, hvordan den i forhold til abonnementer bliver prissat.

Ifølge rygterne vil der ikke være ændret ret meget på telefonens udseende, mens der blandt andet vil være et nyt styresystem, hurtigere processor og bedre kamera med autofokus.

Mere til stoffet

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fortsatte fortællingen. Efterfølgende d. 28/5/2009 bragte vi artiklen om HOT: Alle detaljerne om den nye iPhone – Du kan læse det videre forløb her. Få også seneste nyt om emnet her.