Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billig smartphone på vej fra Amazon

Billig smartphone på vej fra Amazon

Foxconn-fabrikkerne skulle angiveligt have fået en ordre på fem millioner smartphones fra Amazon.

Amazon har længe produceret deres populære tablets Kindle-modellerne og nu skulle det også være sikkert, at Amazon er på vej med en smartphone.

Den skulle angiveligt være ekstrem billig og vælger Amazon, at sælge den med abonnement og uden binding, så kan de forandre måden, som forbrugere i dag køber mobiltelefoner på. Prisen forventes at blive mellem 100 og 200 dollar. Det skriver Politiken.dk.

Rygterne omkring en Amazon smartphone startede tidligere på året og har tiltaget i perioder. Men nu forlyder det i den taiwanesiske erhvervsavis Taiwan Economic News, at Amazon er gået i gang med produktionsprocessen. Rygtet siger, at de har lagt en ordre ind hos den kinesike fabrik Foxconn, hvor fem millioner eksemplarer skulle være bestilt.

Avisen skriver også, at smartphonen forventes klar til at blive sendt på markedet i andet eller tredje kvartal næste år.

Der er ingen forlydender omkring specifikationerne, men følger Amazon samme strategi, som med deres Kindle Fire tablets, vil der være tale om en simpel smartphone med Android styresystemet og Amazons egen software ovenpå.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies