Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billige smartphones kan blive Nokias redning

Billige smartphones kan blive Nokias redning

Nokia skal satse på billige smartphones til begyndere og telefoner i mellemklassen, hvor der for alvor er vækstpotentiale.

Nokia skal i fremtiden satse på billige smartphones i den lave ende af skalaen, hvis de vil opnå et stort vækst potentiale.

Det skyldes at mange udviklingslande nu så småt er ved at komme med på smartphonebølgen, og forbrugerne i disse lande kun har råd til smartphones i den billige ende.

Computerworld skriver, at en ny undersøgelse fra ABI Reasearch viser, at antallet af billige smartphone til under 1.500 kroner, der sendes ud fra fabrikkerne, vil stige fra 259 millioner i 2013 til 788 millioner i 2018.

Mellemklassetelefoner og topmodeller forventes i samme periode at stige fra 635 millioner til 925 millioner.

Så selvom mange forbrugere skriger på større og hurtigere topmodeller, vil Nokia og mange andre smartphoneproducenter også skulle investere i udviklingen af de mindre modeller, hvor vækstpotentialet er størst.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 26-04-2013 10:55:37

Det er jo sådan at Android har vundet sine mange markedsandele (og derfor Apple taber andele)

En android til under 1000kr gør at den stærkt stigende mellemklasse i Indien, Afrika og Sydamerika kan være med.
Jeg har selv prøvet billige droids og det er en ubetinget forfærdelig oplevelse, så hvis Nokia kan sende nogle billige WP modeller ud som bare er flydende og stabile, så har Nokia/MS et kæmpe vækstpotentiale - men det er selvfølgelig svært når man først skal få folks kendskab. Kunderne kender i forvejen Android.
Så vidt jeg husker er Nokias billigeste WP 520eren som står i ~1500kr, så de helt billige smartphones er stadig kun androidmarked.

0 0

Om brug af cookies