Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billigere iPhone lækket - dual SIM og nye farver

Billigere iPhone lækket - dual SIM og nye farver

Nye billeder viser den kommende billigere iPhone frem, som nu er blevet navngivet iPhone Xc.

iPhone Xc
iPhone Xc
Foto: Slashleaks.com

Vi er kun et par dage fra det næste store Apple event, hvor vi kommer til at se de nye iPhones, samt det nye Apple Watch Series 4. Men det betyder selvfølgelig ikke at rygterne aftager. Nu er der nemlig billeder og lidt informationer om den rygtede billigere iPhone. 

Apple har tidligere forsøgt sig med en billigere iPhone, som dengang fik navnet iPhone 5C. Nu er den rygtede nye billigere iPhone fået navnet iPhone Xc. Ligesom 5C kommer den i flere farver og måske også i dual SIM. Nye billeder viser nemlig holderen til SIM kortene, hvor der ser ud til at være plads til to af dem.

Læs også: iPhone Xs Max bliver måske navnet på næste Apple flagskib

Der ser ud til at være plads til to SIM kort i iPhone Xc.
Der ser ud til at være plads til to SIM kort i iPhone Xc.
Foto: Slashleaks.com

iPhone Xc skulle få en skærmstørrelse på 6.1 tommer. Altså noget større skærm end nuværende iPhones. Men forvent ikke at den fysisk størrelse på telefonen bliver større af den grund, da skærmen fylder mere på forsiden af telefonen, men til gengæld har smallere kanter omkring den. Farverne skulle indtil videre være: Space Grey, Hvid, Rose Gold  og rød.

iPhone Xc i hvid, rød og space grey.
iPhone Xc i hvid, rød og space grey.
Foto: Slashleaks.com

I forhold til de dyrere iPhones vil denne model have et LCD display, aluminiums ramme, et enkelt kamera på bagsiden og andre små nedgraderinger. 

Apple forventes på onsdag at afsløre hele tre ny modeller: Ovenstående billigere iPhone Xc, en iPhone Xs med 5.8 tommer og en iPhone Xs Max med hele 6.5 tommer skærm. Begge med OLED display. 

Læs også: Google inviterer til Pixel 3 event den 9. oktober

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies