Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billigere mobiler i vente

Billigere mobiler i vente

Ifølge Samsung bliver priserne på mobiler lavere og lavere hen imod sommeren. Det kommer mobilglade forbrugere til gode.

Den første af mobilproducenterne, der kom frem med sit kvartalsregnskab, var Samsung. Selvom mobilproducenterne sælger flere mobiltelefoner end nogensinde, er indtjeningen per mobiltelefon faldende. Gennemsnitsprisen på en mobiltelefon fra Samsung, udenfor Sydkorea, faldt i 2006 fra 184 til 176 dollars.

Det faktum, at prisen på mobiltelefoner er faldende, har dog ikke betydet noget for de features, mobilerne er udstyrede med. I dag synes megapixelkameraer, MP3-afspillere og 3G at være blevet en slags allemandseje, og det uden at prisen synes urimelig høj. Vægten af mobiltelefoner er også ret nedadgående, og hvad angår mobilerne synes disse også at blive slankere og slankere.

Samsungs svar på de nedadgående priser er, at de vil øge deres produktion af 3G-telefoner og i løbet af 2007 få 30 nye modeller ud på markedet. Allerede nu har Samsung en telefon med HSDPA på markedet, som har en hurtigere datahastighed end 3G.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies