Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billigere udlandstelefoni hos 3

Billigere udlandstelefoni hos 3

3 tilbyder nu deres kunder at ringe til danske priser, når de befinder sig i andre 3-lande i udlandet. Så er det bare at finde ud af, hvad et '3-land' er.

Per dags dato er det muligt for 3-kunder at vende hjem fra ferie, uden at frygte den dag de bliver ”bonget” for den dyre udlandstelefoni.

Nu kan disse kunder nemlig telefonere i "3-lande" til samme priser, som hvis de befandt sig i Danmark. Dette gælder også, hvis man modtager opkald i udlandet. For hvis man befinder sig i et 3-land, er det nu også gratis at modtage opkald.

Og det er ikke kun opkald, der takseres til danske priser men også SMS’er og video-opkald.

Datatrafikken for 3’s netværk i udlandet får også prisnedsættelserne at føle, idet disse kommer til at koste 10 kr. per MB. At surfe på internettet og sende MMS’er fra udlandet bliver derved billigere for 3-kunder i fremtiden.

Og så er der det med "3-lande". Til info kan det oplyses, at der på nuværende tidspunkt findes 3-operatører i England, Irland, Italien, Sverige, Østrig, Australien og Hongkong. Allerede i dag er det muligt for 3-kunder at ringe til Sverige for danske takster - dvs. opkald til Sverige takseres i dag ikke til udlandstakster.

Men husk, at selvom du befinder dig i et udenlandsk ”3-land”, opkræves du for udlandstelefoni, hvis du ringer til et udenlandsk nummer, uanset hvor du befinder dig. Dog skal det tilføjes, at 3-kunder per 27 februar kan få et tillægsabonnement, som koster 69 kroner om måneden, og derved få op til 90 procents rabat på opkald til udlandet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies