Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Billigste bogpriser på mobilen

Billigste bogpriser på mobilen

Pensum.dk er de studerendes ven. Her kan man købe brugte bøger og hente oplysninger om forhandlere på de bøger, man skal bruge. Sitet tilbyder desuden en SMS tjeneste, som i løbet af et halvt minut kan guide dig frem til billigste og hurtigste forhandler af bøgerne på din pensumliste.

Et nyt semester er skudt i gang for de fleste studerende. Det er oftest forbundet med lommesmerter på grund af bogkøb, som nemt løber op i et par tusinde kroner.

Men der er penge at spare. På portalen pensum.dk kan man nemlig tilmelde sig en gratis SMS tjeneste og få den billigste forhandler af de bøger, man skal bruge oplyst direkte på mobilen.

Det eneste man skal gøre er at skrive bogens ISBN nummer i en SMS og sende den til 60 60 40 20. 30 sekunder efter modtager man et svar med oplysninger om billigste og hurtigste forhandler. Det koster kun almindelig SMS takst at sende en forespørgsel – selve tjenesten er gratis.

En bogs ISBN nummer er det identifikationsnummer, som typisk står skrevet bagest på bogen. Det er det nummer, som, via en avanceret teknologi, gør det muligt for tjenesten at sammenligne priser og leveringstider fra en række boghandlere på nettet og sende resultaterne tilbage til dig.

Ejerne af pensum.dk skriver på sitet, at det er et bevidst valg, at SMS tjenesten skal være gratis. Ganske rigtigt påpeger de, at det ikke giver mening at kræve overtakseringer på en tjeneste, som skal hjælpe folk til at spare penge.

Send en SMS med bogens ISBN nummer til 60 60 40 20. 30 sekunder senere får du en SMS retur med billigste og hurtigste forhandler.
Send en SMS med bogens ISBN nummer til 60 60 40 20. 30 sekunder senere får du en SMS retur med billigste og hurtigste forhandler.

Brugte bøger på pensum.dk

SMS tjenesten er et supplement til selve sitet pensum.dk. Her kan man, ved at foretage en søgning på en forfatter, titel eller et ISBN nummer, ligeledes finde frem til den billigste og hurtigste forhandler.

Men der er også den fordel ved sitet, at man kan oprette en profil og dermed sætte sine gamle bøger – skønlitterære som faglitterære – til salg. Mange mennesker bruger sitet, og ofte kan man med held finde nogle af de bøger, man skal bruge, herinde. Godt nok er bøgerne brugte, men hvem tænker på det, hvis man kan spare et par hundrede kroner i forhold til nyprisen.

Det er på eget ansvar at handle på pensum.dk. Tillid er nøgleordet, og det betyder, at det er op til køber og sælger selv at aftale afregning og forsendelse.

God i test

Her på Mobilsiden.dk har vi testet pensum.dk – både SMS tjenesten og handlemulighederne på selve sitet, og vi er glædeligt overraskede.

Da vi sendte et ISBN nummer i en SMS til 60 60 40 20 fik vi hurtigt en SMS retur med billigste og hurtigste forhandler. Det må siges at være en både nem, hurtig og billig måde at granske bogmarkedet på.

Mobilsiden.dk havde også held i sprøjten, da det kom til handel på selve sitet. Vi søgte efter to faglitterære bøger med nypriser på henholdsvis 220 og 330 kroner på sitet. Vi fandt flere forskellige sælgere, som solgte netop disse bøger, så der var frit valg på alle hylder. Vi valgte de sælgere, som var billigst – de havde bøgerne til salg for en hundredelap per styk Det vil sige, at vi købte med en besparelse på 350 kroner.

Begge sælgere var studerende. Den ene boede i København – hende mødtes vi med og afregnede på den måde. Med den anden, som var fra Århus, aftalte vi, at hun skulle sende bogen, hvorefter vi overførte bogens pris plus porto på 26 kroner til pigens konto. Dagen efter røg bogen ind ad brevsprækken.

Her på Mobilsiden.dk kan vi ikke garantere, at alle vil have samme succesfulde oplevelse med at handle på pensum.dk, som vi har haft. Men det er vores klare opfattelse, at forholdet mellem de mennesker, som handler på sitet, generelt er præget af forståelse, respekt og tillid. I alt fald er det ikke sidste gang, vi har handlet på sitet og sendt forespørgsler om billige boghandlere via SMS.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies