Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Blackberry 10 forsinket - godt udtaler direktør

Blackberry 10 forsinket - godt udtaler direktør

Det nye mobil OS Blackberry 10 er forsinket, men det er kun godt for selskabet udtaler direktøren.

BlackbBerry er ikke et stort mobilhit herhjemme, men i mange dele af verdenen har RIM,der står bag Blackberry, tidligere haft stor succes med systemet.

Men siden Apple og Googles indtog på smartphone-markedet er det, som hos mange andre producenter, gået ned af bakken for BlackBerry.

Og bakken er ikke slut endnu, for nu melder RIMs direktør Thorstein Heins, at Blackberry 10 er forsinket, og ikke kommer i nogle enheder i år.

Men det er ikke helt skidt mener Thorstein. Han fortæller til canadisk tv at det kan gavne RIM, at systemet er forsinket, det skriver Amobil.no.

Trofaste brugere

Grunden er at producenterne i slutningen af året kæmper mod hinanden, og det dermed er svært at blive set, fortæller Thorstein.

Han mener derfor at det er starten af 2013 kampen om forbrugerne skal stå, og kunderne ikke forsvinder på grund af manglende nyt.

Med 80 millioner abonnementer på deres tjenester, har selskabet trofaste brugere, der gerne vil afvente et nyt system slår han fast.

Blackberry 10 er et helt nyt re-designet system, der er baseret på den samme platform som Blackberry PlayBook. Herunder kan du se en video af det nye system.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sven A. 13-07-2012 10:31:15

Jeg syntes den nye BlackBerry virker fed. Det er som om de har fundet ud at skal de følge med med resten af markede, og ikke mister for mange kunder, så skal det laves innovation.

Det jeg har set til nu med den nye BB 10, virker lovende...

Nogen som kender specs på BB 10?

0 0
tln 13-07-2012 11:01:55

så længe det er flydende er specs vel relativt ligegyldige?

Jeg tror BB10 kan gå hen og blive en minoritet for die-hard fans og måske nogle få virksomheder. RIM har altid satset på business og det skal de blive ved med, får de har ingen chance om at slå android eller ios af pinden da de starter med 0 spil/underholdnings-apps.
Dog har RIM det problem at virksomheder i stigende grad vælger android til deres medarbejdere og når WP8 kommer bliver det en stor konkurrent til android og der ser jeg meget få muligheder for RIM da de er ½år bagud og ikke har fuld office/SharePoint kompatilitet som er det WP8 kan vinde business markedsandele på.

Jeg tror desværre ikke der er meget RIM tilbage om nogle år :/ - men de skal nok fortsætte så lang tid de kan og så måske blive opkøbt som brand af et firma.

0 0
Henrik 14-07-2012 13:47:58

Jeg tror også at WP8 kommer til at udradere RIM, og tage en stor bid af Android. Det ligger temmelig meget i kortene, hvis man kigger på hvor udviklerne har bedst mulighed for at tjene penge let. Her vinder WP8 (og iOS) stort på alle fronter.

0 0
13-07-2012 10:18:33

Keyboardet ser godt nok lækkert ud...Det ligner en rigtig fed feature med de ordforslag...

0 0

Om brug af cookies