Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry 10 kan ikke forvandle lastbiler til legetøjsænder

BlackBerry 10 kan ikke forvandle lastbiler til legetøjsænder

Oplevelsen med BlackBerry 10 kan ikke beskrives på 30 sekunder, derfor valgte selskabet at sætte fokus på nogle af de ting BlackBerry 10 trods alt ikke kan hjælpe med.

BlackBerry har taget spenderbukserne på og købt cirka 30 reklame sekunder ved årets SuperBowl der løb af stablen i nat. Der er meget stor konkurrence om at lave den sjoveste og mest opsigtsvækkende reklame under SuperBowl, og det var derfor spændende at se hvad BlackBerry havde fundet på.

I en pressemeddelelse fortæller BlackBerry, at det ikke kunne lade sig gøre at anskueliggøre alle de oplevelser og muligheder man får med BlackBerry 10, i stedet besluttede de sig for at vise sig fra deres humoristiske side, og vise nogle af de ting der ikke kan lade sig gøre.

I videoen kan det blandt andet ses at BlackBerry 10 ikke kan lave lastbiler om til legetøjsænder eller omdanne brugeren til en faverig røg af sky.

Målet skulle ganske enkelt være at fortælle folk at BlackBerry er tilbage og bestemt værd at tage et nærmere kig på. Virkede det?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies