Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry 10 kræver ikke speciel serviceplan

BlackBerry 10 kræver ikke speciel serviceplan

Tidligere har BlackBerry-kunder kun kunne benytte teleselskaber som stillede BlackBerrys services til rådighed, men nu kan BlackBerry 10 kunder vælge frit.

Alt imens lanceringen af BlackBerry 10 går sin stille gang, så har der været lidt usikkerhed om hvorvidt hvilke service- og dataplaner telefonerne skal leveres med, for at opnå deres fulde potentiale.

Det korte svar er, at de nye BlackBerry modeller ikke har behov for BlackBerry specifikke servere eller service- og dataplaner.

De nye BlackBerry 10 modeller fungerer altså med et ganske normalt data-abonnement hos en hvilken som helst udbyder.

- BlackBerry 10 er en realitet sammen med to nye telefoner

Tidligere har BlackBerrys telefoner krævet flere lag af BlackBerry Internet Service eller BlackBerry Enterprise Server understøttelse for at fungere optimalt.

Dette er selvfølgelig en god nyhed for BlackBerry-ejere som tidligere har ønsket muligheden for frit at kunne vælge udbyder, på lige fod med andre smartphone-ejere.

Omvendt kan det måske også være en fordel for teleudbydere, som ikke skal lave alle mulige krumspring, for at tage BlackBerry-enheder i sortiment.

- BlackBerry Z10 på vej til en bedre start end Nokia Lumia 920

Den eneste undtagelse, er specielle aftaler hvor BlackBerry Internet Service fungerer som filter.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bo Westerby 12-02-2013 15:26:09

Har det været jer muligt at grave lidt info frem om, hvornår danske teleselskaber har tænkt sig at udbyde denen tlf? Hvis overhovedet?

0 0

Om brug af cookies