Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Blackberry 10.3 opdatering på vej - se videoen her

Blackberry 10.3 opdatering på vej - se videoen her

Blackberry følger trenden med nye funktioner og fladere look. Se en tidlig version af den kommende opdatering her.

Vi har tidligere fortalt, at styresystemet BB10 ikke er intuitivt nok ifølge den nye BlackBerry chef, samt at BlackBerry direktør villig til at droppe smartphones. Generelt har adskillige udtalelser givet udtryk for, at John Chen er klar til at gøre hvad han kan, for at sikre virksomhedens overlevelse.Nu er der dukket en video op på nettet, der viser en tidlig betaversion af BlackBerrys kommende opdatering BlackBerry 10.3. I videoen møder vi blandt andet BlackBerrys nye, virtuelle og personlige assistent. Funktionen fremgår dog hverken som personlig, intelligent eller assisterende i videoen. Det skriver phoneArena.

Lækket billede af billig BlackBerry telefon Kopi

Blandt funktionerne finder vi også en rost panoramafunktion til kameradelen, timer til “selfies” samt indstillinger til HDR(High Dynamic Range) og opløsning. Fotogalleriet har fået en langt flottere brugerflade, og en ny “Automatic Stories”(automatisk fortælling) funktion skal hjælpe med at kreere en visuel historie fra mobilen. 

Blackberry er i gang med at bygge egen kiste

BB 10.3 bringer generelt et fladere udseende til brugerfladen, hvilken også er en tendens vi ser på de konkurrerende platforme. Hvornår en opdatering er klar til mobilerne, ved vi ikke på nuværende tidspunkt, da videoen tydeligt bevidner om et styresystem, der ikke er offentligt klar.

Kilde: phoneArena

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies