Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Blackberry chef: iPhone-brugere er “stik-narkomaner”

Blackberry chef: iPhone-brugere er “stik-narkomaner”

Chefen for canadiske Blackberry er travlt beskæftiget med at få vendt forretningen, og ikke bleg for at nedgøre Apples iPhone imens.

Vi har tidligere fortalt på Mobilsiden, at John Chen mener han er er kirugen der skal ordne syge Blackberry. Virksomheden har siden introduktionen af iPhone og hele Android-universet måtte se deres markedsandele for smartphones forsvinde som dug fra solen. 

Blackberry: Det fysiske tastatur vender tilbage

Chen er overbevist om, at Blackberry skal fokusere på, at gøre det de er bedst til. Den netop præsenterede Blackberry Q20, bliver også virksomhedens bud på, at komme de trofaste QWERTY-loyalister til undsætning. Det fulde, fysiske tastatur har store del i virksomhedens tidligere succes.

Blackberry Z3 præsenteret - 5” smartphone til Indonesien

Om det lykkedes John Chen at få vendt skuden er endnu uvist, men det forhindrer ham dog ikke i at lange ud efter konkurrenten Apple. Han har nemlig fornyligt kaldt iPhone-brugere for “Wallhuggers” til en konference i Californien. Det skriver TUAW.

Blackberry-chefen referer til den dårlige batterilevetid i iPhone, og at brugerne konstant leder efter strømudtag, da mobilen har problemer med at klare en hel dags brug. Man kan diskutere om John Chen burde kritisere succesfulde konkurrenter i Blackberry’s nuværende position, men det er svært at modargumentere hans påstand i dette tilfælde. 

Kilde: TUAW

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Xlander 10-03-2014 19:04:32

Ja og som android bruger slæber jeg altid rundt med en kabeltromle;)

6 6

Om brug af cookies